U zadnje vrijeme ne boravim puno na forumu,moja mlađa curka ima bome već 8.mjeseci(rođena 12.06.10.),pa nemam baš vremena! Ali želim samo spomenuti predivnog dr Vasilja,koji je pomogao da moja F. tako prirodno dođe na svijet!!! Pod utjecajem hormona još sam danima nakon poroda bila doslovce zaljubljena u tog mladog,zgodnog,ali i duhovitog doktora!!! Što da kažem,zvijezde su se sretno posložile, vrata rađaone na SD otvorila mi je famozna Naska,o kojoj sam tooooliko dobroga čula na forumu-moj dojam-hladna,nezainteresirana,doduše ponekad i pravedno stroga, ponekad i totalno kontradiktorna onom što cure pričaju o njoj( ja se nisam smjela mrdnut s kreveta zadnjih pola sata-srećom nije dugo trajalo))! ALI na našu sreću,par puta me obilazio i spomenuti dr Vasilj! Predložio bušenje vodenjaka,ja odbila,on se šalio-aha,sjećate se da će onda boljeti više! Dobro,kad vam se ne žuri!! I na kraju,kad nisam više mogla suzbiti tiskanje-on mi je vodio porod,izgon-štagod! Govorio mi kad tiskati,kad stati,širio međicu-sve!!! Vrlo brzo,sa minimalno mog pucanja (par šavova koje je doktor isto zezajući se sa mnom odradio) moja F.je došla na svijet! Sa čvorom! na pupkovini...Tako da je osim anđela čuvara imala i još jednog na porodu-dr Vasilja!! Eto,toliko-nisam mogla ovo ne reći! I inače-sve pohvale osoblju Sv.Duha!!!! Koiko god sam se nabrijavala na ovom forumu na njih,i prošla već jedan prilično ok porod 2006. (sve prirodno ,osim epi,grrrrrrrr) moj strah je bio tim veći jer znam šta me čeka,opet su nadmašili sva očekivanja i zaista ta tri dana prolete, a nakon ovako lijepog poroda sve je ljepše! Oporavak neusporedivo brži i lakši,već kad sam doma došla osjećala sam se tako moćno i snažno,ko da maraton mogu istrčat!!