Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: FET-nepoznanica

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno FET-nepoznanica

na forumu sam dosta toga pročitala,nasla ,naučila ali nisam nasla kako ide postupak kod vraćanja smrzlića.kad se to radi,nakon ili prije ovulacije.kako se zna kad je taj dan kad ih treba vratiti.ako neko ima živaca molim objasnjenje ili da mi kaze ako već iam tem apokusala sam naći ali nisam bas stručnjak

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: FET-nepoznanica

Citiraj anica68 prvotno napisa
    na forumu sam dosta toga pročitala,nasla ,naučila ali nisam nasla kako ide postupak kod vraćanja smrzlića.kad se to radi,nakon ili prije ovulacije.kako se zna kad je taj dan kad ih treba vratiti.ako neko ima živaca molim objasnjenje ili da mi kaze ako već iam tem apokusala sam naći ali nisam bas stručnjak
    Nakon ovulacije. Kako se zna dan - ako je zamrznuti zametak 3. dana onda se računa ovulacija kao nulti dan (ako se dobro sjećam) i vraća se onda 3 dana nakon ovulacije, ako je zamrznut zametak 5. dana (tzv. blastocista) onda se to radi 5 dana.

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

javljamse na temu jer je FET i meni nepozanica...
    koliko se nakon stimul IVFa mora čekati na FET
    ima li kakvih slučajeva da se opet prate folikuli pa punktiraju
    bez stimulacije...ja sam u Petrovoj...ne znam kako je tamo...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo štreberski kopipejstam postupak FET (na VV) od jedne forumašice koja je imala dovoljno strpljenja sve mi potanko objasniti:

od 8dc dolaziš na folikulometrije i pratiš da li je došlo do ovulacije: ja sam je ovaj puta imala jako rano, 10dc. LH trakica je 10dc pokazala slabu crticu, a već idućeg dana folikula nije bilo, pa smo taj 10dc računali kao 0-ti za transfer. Nema štoperice, samo se "šaca" ovulacija. Od lijekova se uzima eventualno estrofem za zadebljanje endometrija. Nakon ovulacije počinješ sa 3x1 utrogestanima i ja sam uzimala jedan Andol100 dnevno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •