-
Evo prijavljujemo jos jednog Star Wars fana (moj mladji sin se time bavi isto vec godinama)... Doduse, mi nismo imali lego komplet, nego prave easy click modele svemirskih brodova, a unutra Darth Vader, Obi Wan Kenobi itd.
Dijete je od ujaka dobilo i dvd s jednim filmom (ostale ima tata na klasicnim starinskim video kazetama) ali to gleda iskljucivo uz nas nadzor. Ja nisam osobiti ljubitelj toga, ali sam silom prilika morala nauciti i tko je princeza Leia, i tko je Yoda i tko je Darth Maul... da ne nabrajam!
Doma imamo masku Dartha Vadera (tatina stara carapasta kapa) a ja sam morala napraviti plast od crne podstave. A sve je krenulo tako da sam ja prije par godina ZABUNOM nabavila crveni svjetlosni mac, a ne plavi. Dijete me uredno iskritiziralo da takve maceve imaju samo zlocesti, a dobri imaju plave ili zelene.... No, sad vise nije u fazi da mora glumiti samo dobre junake (a i nisu svi crno-bijeli).
"Projekt" isto ima uspone i padove (npr. s vremenom interes popusti, pa se opet vrati itd...) Cak sam posudila knjigu iz knjiznice i citali smo neke dijelove. Nema tome kraja...
------------ ------------ ------------
Stariji sin pak ima od svoje prve godine projekt "kabeli i struja" i to ga ne pusta. Sada ih ima 40-tak (produzni kabeli svih vrsta, stari telefon, stari radiJo, stari dvd, stara linija koja jos radi ali je riknul dvd player, stari toster.... nema tome kraja). Ima jos i hrpu razvodnika, trofazni utikac s kabelom i uticnicom... ne znam ni ja vise, odavno sam prestala zbrajati.
I to stoji u donjem dijelu tatinog ormara s vjesalicama. Moram li opisivati kako to izgleda? Najbliza usporedba bila bi "zmijsko gnijezdo"! Ali dijete je dobro u tome i inace.... Kad je moj tata napokon nabavio dvd player ovog ljeta, probao ga je ukljuciti, ali nije radilo... Dijete se zavuklo iza televizora i kaze "Cuj, tu ti je ispao scart kabel, zato ti ne radi!
...." Tatin sin!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma