cak ni u zmajologiji?flower prvotno napisa
![]()
znas da je ivar projektni tip, skoro pa od rodjenja.
nedavno je rekao: nije mi uopce jasno kako sam ja tako puno mogao znati o dinosaurima kad sam bio mali i onda tako puno zaboraviti![]()
istovremeno ima uvijek nekoliko projekata, jedan visegodisnji, a drugi su nekolikomjesecni.
visemjesecni su mu bili npr kemijski pokusi, madjionicarski pokusi, traju pa ga prodje (eno je nekoj civilizaciji prepustio da se razvije u epruvetama jer ga je proslo)
zadnji visegodisnji je povijest. prvo je bila, a sto drugo nego povijest egipta, grcke i rima ali se to dosad prosirilo na sve civilizacije i vremena.
krenulo je s mitologijom, ali sad zna koliko zna valjda i srednjoskolac, a i takve knjige cita (ne srednjoskolac klasicar :LOL: ), zna ne samo hrpu podataka, nego, sto me vise fascinira, pohvatao je relacije.
vec neko vrijeme zbog te svoje strasti me ganja da ga upisem na latinski i grcki, ali odgodila sam to za 5. razred. a i ne znam gdje bi :/.
mm je isto kao dijete bio fasciniran svime, a i vidim ovdje da su im svima podrucja opsesija otprilike ista, tj ivar ih je sva ta prosao.
tanja, u planetarij mozes s andrejom, bar koliko ga ja poznam. ivar je isto isao dosta rano, i svaki put kad je bio, bio je miran ko bubica (ali ja na iglama)
ja nikad nisam bila takva, valjda sam bila previse plitke paznje necem se toliko posvetiti. ili su ovo neki znakovi OCD-a koje ja namjerno ignoriram.ali i podrzavam :/
kako je sve to naucio? knjige i tv, svi moguci dokumentarci na hrvatskom i engleskom, te kompjuterske igre i internet.
kad odraste bit ce policajac.
koji puno zna.