Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: nova beba i vrtić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ljubomoran jer ti s bebom ostaješ doma, a on mora ići u vrtić
    Sigurna sam da je tako i mogu se u potpunosti staviti u njegovu kožu.
    Ako ikako možete organizirati vrijeme da starije dijete ne ide u vrtić, mislim da bi to bilo najbolje za njega. Dolazak bebe je velika promjena i koliko god možda izgleda da voli bebu i da je sve OK, ispadi poput ovog prije vrtića pokazuju da dijete proživljava svojevrsnu traumu. Razgovarajte s njim veče prije polaska u vrtić, pitajte što bi htio sutradan raditi, želi li ići u vrtić... Ako kaže da želi biti doma s mamom i bebom, a ne ići u vrtić, ja bih mu udovoljila. Što je normalnije od djetetove želje za blizinom roditelja, pogotovo u stresnim periodima?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurna sam da je tako i mogu se u potpunosti staviti u njegovu kožu.
    Ako ikako možete organizirati vrijeme da starije dijete ne ide u vrtić, mislim da bi to bilo najbolje za njega. Dolazak bebe je velika promjena i koliko god možda izgleda da voli bebu i da je sve OK, ispadi poput ovog prije vrtića pokazuju da dijete proživljava svojevrsnu traumu. Razgovarajte s njim veče prije polaska u vrtić, pitajte što bi htio sutradan raditi, želi li ići u vrtić... Ako kaže da želi biti doma s mamom i bebom, a ne ići u vrtić, ja bih mu udovoljila. Što je normalnije od djetetove želje za blizinom roditelja, pogotovo u stresnim periodima?

u cijelosti potpisujem jer poznajem par koji radi isto što i vi. Mlađe djete je s mamom doma,a starije u vrtić i problem na problemu sa starijim. Pogotovo jer se pred starijim priča da je mami lakše kad je samo s mlađim doma... pokušajte ostaviti starije djete kod kuće par dana da vidite čisto kako se kreće situacija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •