Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Veliki braco je 3 godine, a nedavno nam je stigla i seka (Dobijete uskoro priču s poroda ). Za sad je sve super, doma je s nama, tata i deda su cijeli dan u akciji da mu ispune dan, i mama naravno čim se beba odvoji od sise. Ne planiramo ga voditi u vrtić neko vrijeme, ali ni tada redovito - možda 1, 2x tjedno, da ima kontinuitet, da bude malo s djecom i da imamo opciju kad uskoro tata i deda ne budu available cijeli dan, a i mami bude trebao koji trenutak bez oboje. A mislim da će mu uskoro i dosaditi biti s nama - već se budi ujutro i pita "a kud danas idemo".

Ne volim mu lagati, i koristim to samo jako rijetko, no nekako mi se čini da bi mu bilo najbolje reći nešto kao "mama i tata idu na posao, beba u vrtić za bebe, a ti u svoj vrtić". Ha?

Već smo pričali o vrtiću, "ne bi on išao, bit će doma s nama" - i to mi je ok, ali smišljam kako najpametnije izvesti nešto za taj 1, 2 x kad bi ga odveli. Any tips and tricks?
Mi isto kao Lutonjica. Nikakvi tips and tricks, objasnili smo mu da beba ostaje kući dok ne naraste velika kao on, dok ne mogne hodati i pričati, a onda će skupa s njim u vrtić. Najnormalnije je prihvatio to objašnjenje.