Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: nova beba i vrtić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja bi dodala samo jednu ideju- neka bude u vrtiću samo do poslije ručka.
    Tako je bilo kod nas-razlika je 3,5 g i stariji je taman sa 3g krenuo u vrtić i super odradio adaptaciju i sve i onda nakon što se manji rodio bio u vrtiću samo do podne. Preko ljeta je dva mjeseca bio skroz doma i u jesen opet samo do 12. I nije išao baš svaki dan, ako bi mu se bilo teško dignuti ujutro ili sam imala neki plan za nekuda ići-ostao bi doma. Bilo je teških dana kad bi se sve poklopilo i ja sam doslovno htjela lupati glavom o zid, ali obično bi ja otišla po njega u podne i onda svi troje odradili popodnevni spavanac pa nakon toga van na igranje.
    U biti mi je vrtić bio super jer je on po želji mogao otići na igranje sa prijateljima, ja nešto obaviti ako sam morala i još nisam morala brinuti da skuham ručak svaki dan na vrijeme.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi dodala samo jednu ideju- neka bude u vrtiću samo do poslije ručka.
    Tako je bilo kod nas-razlika je 3,5 g i stariji je taman sa 3g krenuo u vrtić i super odradio adaptaciju i sve i onda nakon što se manji rodio bio u vrtiću samo do podne. Preko ljeta je dva mjeseca bio skroz doma i u jesen opet samo do 12. I nije išao baš svaki dan, ako bi mu se bilo teško dignuti ujutro ili sam imala neki plan za nekuda ići-ostao bi doma. Bilo je teških dana kad bi se sve poklopilo i ja sam doslovno htjela lupati glavom o zid, ali obično bi ja otišla po njega u podne i onda svi troje odradili popodnevni spavanac pa nakon toga van na igranje.
    U biti mi je vrtić bio super jer je on po želji mogao otići na igranje sa prijateljima, ja nešto obaviti ako sam morala i još nisam morala brinuti da skuham ručak svaki dan na vrijeme.
    moj inače ne voli vrtić. isto ima 3,5 godine. imamo bebu od 6 mj. nakon poroda je ostao doma mjesec i pol, onda sam ga počela slati i zapravo to dugo izbivanje nije donijelo ni promjene na gore ni na bolje. i dalje jednako ne voli vrtić. međutim, ja sam mu rekla da to shvaćam, ali da mi je teško doma s njima dvojicom i da će zato nekad ići u vrtić. ja sam popustila u smislu da ide 2-3 dana u tjednu, a čini se i da je on malo popustio oko drame. sad je na svoju 'sreću' dobio kozice pa sam mu rekla da više do jeseni ne mora uopće u vrtić. slažem se da je njima to stres. on mora u vrtić, a ti doma s bebom. znam da ti je teško, ali opet nije li ovo jedinstvena prilika (ako radiš) da se zapravo posvetiš i jednom i drugom djetetu. ja sam to tako počela gledati. istinabog ne stignem ništa od njih dvojice, izuzev ručka koji moram skuhati, ali znam da će brzo proći i ne sikiram se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •