-
Moj mladji je isto kad je imao dva mjeseca pokupio neku virusnu bolestinu. Kasljao je onako mokro, kao da se utapa (krkljao), bilo je grozno za slusati. I dva-tri dana je imao povisenu temperaturu. Davala sam mu sirup za temperaturu, polegli bi ga prema dolje i lupkali po ledjima, i proslo je za dva-tri tjedna sve skupa. Medjutim, to je pokupio taman kad starija nije isla u vrtic, u vrijeme bozicno-novogodisnjih praznika (znam jer je vrhunac tog uzasa od kaslja bio za sv. 3 kralja kad smo isli na put). Onda je jos jednom u veljaci pokupio neku vrticku bakteriju skupa sa mnom, svi troje smo bili na antibiotiku, s tim da je njemu bilo daleko najbolje, njoj je isto nakon prve doze bilo super a ja sam umirala tjedan dana i ludila od pokusaja da zapamtim tko kad pije koji antibiotik
MM je tad zivio u drugoj zemlji, pa sam u tome svemu "uzivala" sama. No, od onda (tih njegovih 3-4 mjeseca) do danas nije uopce bio bolestan da bi bilo vrijedno spomena, cak je starija bila jednom na antibiotiku, a njemu nista. I tako zadnje 2 godine od kojih preko godinu dana ide u jaslice. Izgradio je imunitet doma po svem sudeci 
Tako da je moje iskustvo u stvari pozitivno, iako je pocetak bio malo "zesci", kad je proslo je sve krenulo savrseno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma