Znate li gdje u Zagrebu ima za kupiti crtača ploča čini mi se da se zove "skecher"? Znam da postoji od raznih proizvođača Playschool, K s kids...itd. ali ne znam gdje da je probam naći! U Turbo limaču nema.
Znate li gdje u Zagrebu ima za kupiti crtača ploča čini mi se da se zove "skecher"? Znam da postoji od raznih proizvođača Playschool, K s kids...itd. ali ne znam gdje da je probam naći! U Turbo limaču nema.
nema?Mi smo je imali otamo?Inače ima i po knjižarama.
ma toga mora biti svugdje
cak i po obicnim ducanima
jedino ako trazis neku odredjenu marku ...
mene isto zanima ali u RIjeci gdje se moze nabaviti....
prije mjesec-dva bilo ih u nami na trgu. cijene se više ne sjećam ali nije bilo preskupo. a ima ih u neckermannu i quelleu ali su cijene dosta visoke.
Prije par mjeseci sam kupila u Konzumu u Toveru ploču za crtanje, oni svako toliko imaju neku akciju.BP prvotno napisa
Kakva je to ploca skecher?
Naime, ja trazim za poklon za Novu godinu mojoj curki plocu bijelu o kojoj se pise onim flomsterima sto se brisu. Nije tipican flip chart nego je oblika skolske ploce. znaci sira nego duza. ima nogare. jeste li negdje vidjele tako nesto? kad ukucam flip chart, izadju mi samo ove uze, a duze varijante.
Takvu sam kupila lani u Lidlu - oko 150 kn, s jedne strane white board, a s druge ploca za kredu.
Sad, kad ce ih opet biti tamo, nemam pojma.
Ako mislis na pisi-brisi plocu, mi imamo Tomy Megasketcher, no bio je poklon, ne znam gdje je kupljena.Rinolina prvotno napisa
Imaš u Muelleru u CC1, različitih vrsta, njihova proizvodnja
Imaju i flip chart čini mi se
Tomy Megasketchera ima u Turbo Limaču. Koštaju oko 200 kuna (zapravo mislim 180) ali su jako jako kvalitetni i izdržljivi. Lea ga ima već dve i pol godine, u svakodnevnoj je upotrebi i mogu reći da nam je to jedna od najisplativijih igračaka.