Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: dr. Harni

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno dr. Harni

Bok curke,

eto ja planiram trudnoću, a možda sam i trudna (sutra se testiram, kasni vještica - jeee), enivej, dugo sam pacijent dr. harni i ona mi je izvrsna, ali fakat ne znam kakva je u trudnoći, kakav je dijagnostičar i to.
    Probala malo prosurfat da nađem nešto o njoj, ali nisam našla baš o njoj osobno, već samo o ostalim doktoricama koje tamo rade. Pa bi bilo super kad bi podijelile sa mnom iskustva ili bar stavile link na topic o tome (administratorice ).

Puno hvala i vibrajte da sutra bude +

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dr. Harni je famozna! Možeš joj se prepustiti u ruke, moja poznanica je kod nje vodila trudnoću, ženska zna što radi.
    Ja sam osobno bila kod Dr. Gudelj i ići ću ponovo.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

O dr.Harni ne znam ništa,predaleko sam(ali volim čitati njezinu stranicu na netu) tako da sam došla samo da ti zavibrrrrrrrrrrrrrrrrrram za plusić ujutro
    I obavezno nam odmah javi rezultat

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako ti je trudnoća uredna onda ju može svatko kontrolirati.

Ali ako imaš kakav problem, onda nek ti ju ne kontrolira dr. Harni.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ako ti je trudnoća uredna onda ju može svatko kontrolirati.

Ali ako imaš kakav problem, onda nek ti ju ne kontrolira dr. Harni.

Thanks cure na savjetima i pomoći.

Mima, nisam sigurna kak da shvatim ovaj post... Možeš li mi malo pojasniti, možda na pp, ako ne smatraš ovdje prikladno.

Puno hvala

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, na temelju mog iskustva mislim da je dr. Harni jedna vrlo ugodna i simpatična doktorica, i ako imaš zdravu i urednu trudnoću sigurno da će ti biti zgodno i ugodno kontrolirati se kod dr. Harni. Ako bi, pak, bilo kakvih problema onda radije potraži iskusnog bolničkog liječnika da te kontrolira.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Pa, na temelju mog iskustva mislim da je dr. Harni jedna vrlo ugodna i simpatična doktorica, i ako imaš zdravu i urednu trudnoću sigurno da će ti biti zgodno i ugodno kontrolirati se kod dr. Harni. Ako bi, pak, bilo kakvih problema onda radije potraži iskusnog bolničkog liječnika da te kontrolira.
    Da, to sam i ja mislila, to je problem većine privatnika (pravih privatnika, ne onih polu bolnica-polu priv. praksa), pa i njeno.

Thanks,

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Halo curke,

samo da javim - ja vrtim ražanj već, a zeca nismo ulovili za Uskrs .

Pogađate, dobila m jutros. Al glavno da sam se ja testirala, s tri testa, i gravignost i intim plus i 1 step - svi pokazali nepogrešivi minus. i kad sam nakon tog minusa otišla još malo odspavati, već sva zabrinuta šta je to s mojim beta HCG, probudih se i imam šta vidjeti.

Još sam se i pitala kak smo uspjeli napraviti nešto kad sam pretpostavila da smo fulali ovulaciju, jer smo negdje usred ciklusa odlučili primiti se posla. Rekoh, ma to je kozmička plodnost, jonas i te spike, jerbo je kod mene zadnjih pola godine ciklus 26 dana, a dobila sad evo 31 dan i zaista mi rijetko, gotovo nikad ne kasni, a pogotovo ne tako dugo.

moš mislit'. Enivej, kaj da velim, javim se sljedeći mjesec, a do tad sam sama sebi obećala da u periodu 2WW neću visiti po forumima, osluškivati simptome i da ću se totalno opustiti. Živi bili pa vidjeli

bye.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj matsa prvotno napisa
    , jerbo je kod mene zadnjih pola godine ciklus 26 dana, a dobila sad evo 31 dan i zaista mi rijetko, gotovo nikad ne kasni, a pogotovo ne tako dugo.
    ovo se često zna dogoditi - mislim da nas je nekoliko imalo takav slučaj
    tijelo reagira na neki način na naše iščekivanje ...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

vidim da je tema stara, ali mozda ce jos netko citat. meni je dr. harni vodila cijelu trudnoci i super mi je. kontinuirano se educira i vjerujem da jako puno zna, i ima iskustva, a kaj se tice ultrazvuka gleda zbilja sve... moja trudnoca je bila super recimo, al nije da je sve bilo savrseno, mucila me ureaplasma cijelo vrijeme, i u 35. tjednu ctg nije bio dobar nego suspektan nalaz i poslala me u vinogradsku za 6 sati da to prekontroliram, na kraju sve super, al hocu rec da pazi, brine i zna svoj posao. ja osobno nikad nebi vodila trudnocu kod soc. gin. ili u bolnici ( druga je stvar ako nemas drugog izbora, financijski ). , oni samo da cim prije odrade dan, uzv vjerojatno samo osnovno, nuhalni..., uh nema sanse. uvijek se sjetim svoje seke, dosla na kontrolu u petrovu, cekala sto godina, izasla iz ordinacije za minutu, i nesto zaboravila uzet pa se vratila, a njoj kaze gin koja ju je " pregledala " prije minutu, nesto u smislu da se moze skinut il doc na stol, zaboravila vec.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam mozda od rijetkih koja sam prezadovoljna sa svojim soc. ginekologom, iako si mogu lako priustiti privatnoga.

Bila sam kod Harni, isto sam cekala sat i pol na pregled, dobila iste odgovore na sva moja pitanja i vjerujem da me se nije sjecala nakon sat vremena jer su poslije mene bilo jos 3 trudnice.

Ne treba generalizirati. Ako nisi zadovoljan sa doktorom, nitko ne spriječava da ga promjenis.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

onda si sretnica, makar ja nisam ni probala ic kod soc. al ne slazem se sa tim da ti je isti pregled kod npr.harni i kod soc, tj.nije sigurno. pricam o ultrazvuku koji mi je znala radit jako dugo i temeljito. a to sto si cekala sat i pol je sigurno izuzetak i rijetkost, ja sam bila valjda oko 15 puta tamo i najvise cekala oko pola sata, al samo jednom. a ono o sjecanju, nisam rekla nakon sat vremena nego nakon minutu, doslovno minutu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

radim u zdr. ustanovi i nazalost znam kak to uglavom ide, guzve, zurba, i u vecini slucajeva si samo dijagnoza ili broj, al svaka cast pojedincima kojih jos uvijk ima.

marmelada avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osobno neznam dr harni, al vec sam dugo pacijentica dr. Gudelj i dr. Šemnički koje rade kod nje i prezadovoljna sam. ugodno i stručno!
    istina je to da se mozda nekad i malo previse brinu, hocu reci ne zele si dopustiti da bude nes krivo, i to je i vise nego pozeljno, no ja sam masu puta radila pretraga i pretraga pa nebude nis na kraju (npr. jedan mi hormon prije trudnoce bio u decimalu povisen i odmah su me stavili na tablete, ultrazvuk stitnjace, pa vadi krv masu puta.... na kraju sam ignorirala savjet i ostala trudna u mjesec dana)... no ima to svakako i svoju pozitivnu stranu.

~~~~~~~~ za plusic!

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

potpuno se slazem sa zadnjim postom.
    ja sam zatrudnila sa 19 god bila sam potpuno zdrava i uredna trudnica i trudnoću sam vodila kod dr. Šemnički, ali sam se malo razočarala, nakon prvotnog oduševkljenja, kada mi je savjetovala mnoštvo pretraga i intervencijapočela me šopati sa acidosaulusima kojeg litra košta oko 100kn... vadila svako malo krv i tako...
    prešla sam mod dr Dmitrović u IVF o oduševila se, tamo su me tretirali kao zdravu trudnicu redovoti pregledi i to ne svaki put vaginalni i ultrazvuk kao kod Šemnički, bez ikakvih pregleda dodatnih po bolnicama...
    Eto mislim da su malo pretjerano tamo isforsani na neke stvari i da prepisuju određene ljekove bez ikakvog razloga,možda samo vlastitog profita... i da puno su skuplji nego IVF

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam bila kod dvije doktorice u toj poliklinici i s obje sam zadovoljna. Dr. Šemnički mi vodi trudnoću, predlagala je npr. kombinirani probir te amniocintezu, odbila sam oboje. Nije se nimalo bunila, dapače, stekla sam dojam da me informira o mojim mogućnostima. Vaginalni pregled i ultrazvuk mi nimalo ne smetaju, doktorica mi se čini vrlo stručna i uvijek obješnjava ono što vidi, što će sad raditi i tako. Imaju jako dobre ultrazvuke, svaki put radimo 3d. Meni takav pristup odogvara, a ona je takva da svoje mišljenje nikad ne izražava kao neku nepobitnu činjenicu, nego se uvijek ograđuje i kaže da se tako nešto može zaključiti na temelju onoga što vidi. Uglavnom, vrlo sam zadovoljna.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam se kontrolirala kod dr. Harni, svaki puta sam pregled čekala više od sat vremena, jednostavno su na pregusto naručivali pa je dolazilo do dugih čekanja. Možda se sad nešto promijenilo, kad tamo rade još dvije doktorice, ne znam. Što se tiče stručnosti, već sam gore napisala - tko ima kakvih problema bolje da zaobilazi dr. Harni, a uredno trudnoću može svatko kontrolirati, a doktorica je vrlo simpatična i ugodna.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja potpisujem sve navedeno, ako je uredna T onda su ok, a ako je rizična tražit drugog dr.-a
    mene su nakon 2 god. pokušavanja ostvarivanja T skoro u Vrače poslale, a nakon 4.mj od toga su mi postavili pitanje "A jeset li se javili u koju kliniku?", iz potpisa se vidi kako je ostvarena T

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O dr. Harni sve najbolje. Temeljeno na osobnom iskustvu. Temeljeno na istom tom iskustvu moram napisati da je ona rijetka biljka među našim liječnicima; i po stručnosti i po educiranosti i po pristupu.
    I da, trudnoća mi je bila zbog moje bolesti sve, samo ne jednostavna. Toliko.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mene je dr. Harni oduševila, ali nisam bila trudna dok sam išla k njoj.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja već duže nisam bila tamo od prošle T ali mogu reći da kod dr Gudelj nikada nisam ćekala više od 10 min ali ako idete kod dr Harni možda se ćeka jer svi bi kod kako se kaže glavnog dr.

ja kod njih idem na briseve na bakterije i na uzv po potrebi ali nisam vodila trudnoću jer sam zadovoljna sa svojim privatno-socijalnim ginekologom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

moram jos nesto prokomentirat, u trudnoci nema pretjerivanja u konrolama jer i najmanja stvar moze nesto zakomplicirati, a sto se tice cekanja kod dr.harni, moze bit da ce se koji put malo presjedit tamo, ali zato sto je temeljita i ne gleda da te izbaci van kad netko drugi treba doc nego te i dalje saslusa i sve sto treba...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa je, stvarno. Mene je dr. Harni npr. poslala na ultrazvuk trbušne šupljine i kod gastroenterologa jer me bolio trbuh kad sam se prejela trešanja, ali zato ja, trudnica sa maternicom punom mioma i prethodno operiranom, nisam dobila dexametazon.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mima, nisam sto posto shvatila kaj hoces rec ovom porukom? jer si gore napisala da ne kod harni ak nesto ne valja ( ja se ne slazem s tim).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •