Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pozdrav i od mene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno pozdrav i od mene

Postano: čet stu 06, 2008 2:52 pm Naslov: evo i mene

--------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav cure, evo ja već duže vrijeme pratim forum ali nikako da se uključim pa eto odlučih konačno. Uglavnom MM i ja se isto nekoliko godina već vrtimo u krug jer je sve kao bilo ok, bar je tako govorio moj privatni ginekolog. Nakon toga došla sam u Zg gdje mi je prof.Š.preporučio laparaskopiju i ustanovljeno je da su mi jajovodi neprohodni. Imala sam prije toga nalaz HSG koji je bio očitan kao uredan, iako je prof. Š. vidjevši tu sliku i odmah rekao da nešto nije u redu i dakle bio je doista u pravu. Nalazi MM su u redu. I tako evo nas u Petrovoj u utorak dogovoren termin kod prof. Š. ali kak sam poslije operacije i dobivenih nalaza bila potpuno zbunjena ja ni ne znam da li će sada u utorak tj. sutra biti dogovor za postupak ili još nekakav pregled ?! U svakom slučaju iako sam bila jako, jako, preplašena zbog nalaza i dijagnoze, bez obzira na sve, nekak se sad bolje osjećam jer konačno nešto konkretno poduzimamo i krećemo u akciju. Bokić

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mimi 333 dobro došla, drago mi je da konačno znaš svoju dijagnozu i ja sam puno vremena izgubila dok mi nije utvrđeno začepljenje oba jajovoda, sad vjeruj da si u dobrim rukama i ništa se ne brini dr. će ti sve postupno objasniti

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

dobro došla! samo da ti kažem: dobila si odličnog doktora!
    ja sam bila njegova pacijentica u 4.mjesecu, jako sam zadovoljna njegovim stavom koji mi daje poticaj da idem dalje.
    javi nam se! sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mimi333 dobro nam došla i želim ti puno uspjeha u tvojoj borbi.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pozz mimi333 i ja i moj mm smo bili na razgovor kod prof Š, nismo još u postupku ali nadam se da ćemo biti vrlo skoro. Još smo na nekim pretragama pa se malo odužilo, ali ne odustajemo!!!

:D dobrodošla

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mimi333 Dobro nam dosla

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mimi333 dobro došla i što prije ostvarila svoj san da postaneš mama

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mimi333 dobro dosla i sto prije postala mama :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala vam na podršci. Evo danas smo bili u Petrovoj dogovoreno da se za postupak javimo tek u veljači, čini mi se tako daleekoo. Naravno kada sam ušla u ambulantu sva pitanja sam zaboravila pa čak i pitati trebali li prije kakve pretrage obavljati ili ćemo odmah u postupak, budući da većinu nalaza već imamo. Pitala sam naknadno sestru i ona mi rekla da bi odmah krenuli, a eventualne pretrage da ćemo obavljati tamo ako bude potrebno. Mi mislili i ranije krenuti privatno ali savjet dr. bio da nam se nigdje ne žuri (iako je nama više dosta stalnih čekanja jer di god dođemo moramo nešto čekati) i da nema potrebe plaćati postupak već da se javimo u veljači.I eto sada opet čekamo.......

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mimi333, brzo će veljača, opusti se, uživaj s mužem, to je najbolje što sad možeš napraviti
    puno sreće vam želim

silvija avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobrodosla i sto prije otisla na podforum trudnice

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

DOBRO DOSLA I SRETNO!!!

Pravila pisanja postova