Postano: čet stu 06, 2008 2:52 pm Naslov: evo i mene

--------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav cure, evo ja već duže vrijeme pratim forum ali nikako da se uključim pa eto odlučih konačno. Uglavnom MM i ja se isto nekoliko godina već vrtimo u krug jer je sve kao bilo ok, bar je tako govorio moj privatni ginekolog. Nakon toga došla sam u Zg gdje mi je prof.Š.preporučio laparaskopiju i ustanovljeno je da su mi jajovodi neprohodni. Imala sam prije toga nalaz HSG koji je bio očitan kao uredan, iako je prof. Š. vidjevši tu sliku i odmah rekao da nešto nije u redu i dakle bio je doista u pravu. Nalazi MM su u redu. I tako evo nas u Petrovoj u utorak dogovoren termin kod prof. Š. ali kak sam poslije operacije i dobivenih nalaza bila potpuno zbunjena ja ni ne znam da li će sada u utorak tj. sutra biti dogovor za postupak ili još nekakav pregled ?! U svakom slučaju iako sam bila jako, jako, preplašena zbog nalaza i dijagnoze, bez obzira na sve, nekak se sad bolje osjećam jer konačno nešto konkretno poduzimamo i krećemo u akciju. Bokić