-
HYPOSPERMIA
marči kopirala:
a72
Postano: uto stu 11, 2008 12:04 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Cure,
moze pomoc? MM je u petak radio spermogram (za sve godine borbe je uradio tri i svi su bili ok-mada je dr kod kojeg smo bili u petak rekao da ne prizna nalaze od tog dr-a kod kog su radjeni prije , a ja godinama mislila kako je spermogram mm-a ok)...dobili smo jako malu kolicinu 0.5ml- hypospermia...kazu mi da je to mozda uzrok nase neplodnosti, iako je sadrzaj u tih 0.5ml dosta dobar ( 37mil od cega 20 mil pokretnih, ali mali volumen i nema ih sta "ponijeti " do cervixa i dalje).
Molim vas za iskustva, savjete, i sta dalje...dr kaze da je to upitna kolicina za AIH. A ja sam i bila za to da aih preskocimo i odmah na ivf obzirom na period neplodnosti i godiste.
Uglavnom mm treba sad urologu i vidjecemo kako dalje , ali molim i vase misljenje. I hvala unaprijed!
Kiss
[Vrh]
ana39
Postano: uto stu 11, 2008 12:13 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
već sam kukala na topicu Nakon transfera
možda ovdje ima još iskusnih...danas mi je 10dpt, jutros nešto smećkasto pa u sluzi crvenkasto, bolila me glava jako zadnja dva dana kao prije menge, ali u zadnja dva postupka sam M dobivala 3 dana iza prestanka utrića...je li kasno za implantacijsko...
popila sam odmah normabel da se smirim...
[Vrh]
bebomanka
Postano: uto stu 11, 2008 12:18 pm Naslov: bebomanka
a72 inseminaciju nisam nikad radila pa ti ne mogu reci ali znam da je IVF u svakom slucaju precizniji postupak pa ako ste u skripcu sa vremenom,ja ga nebi gubila..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ana sve je moguce zato se smiri,odmaraj i cekaj..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plusek
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma