Molim vas ako je itko imao ovakav "slučaj" da mi samo napišete šta mogu očekivat i kako ste funkcionirali...

"Slučaj" je slijedeći: prošlu srijedu me počela bolit desna noga (16+3 tj tada),posebno bolno je naslanjanje na nju (izlazak iz kade,oblačenje, itd), mislila sam da će brzo proć da vjerojatno nije ništa strašno da bi mi jučer (17+1tj) na redovnom pregledu doktorica rekla kako je to uzrokovano prebrzim širenjem maternice koja stvara pritisak na kuk (navodno rijedak simptom). Međutim, nju je zabrinulo to što se bol javila jako rano i vjerojatno će mi do kraja trudnoće stvarat jake bolove i teškoće pri kretanju... Terapije nema osim tableta ali poželjno je počet ih uzimat šta kasnije.

Naravno nije me imala s čim utješit jer utjehe u ovom slučaju nema. Bol prolazi treći dan nakon poroda... rekla mi je samo za slučaj jedne pacijentice sa jednoplodnom t!! koja je na posljednje preglede dolazila na štakama jer nije mogla hodat...

Nemogu reć da nisam zabrinuta, prestravljena sam al zato želim čut još neko mišljenje tj. iskustvo jer se nadam da nije svima tako strašno...

Trenutno sam dobila zabranu dužeg kretanja, tj. čim osjetim bol moram leć da je nebi preforsirala i izazvala pogoršanje... a to se svodi na cca. 3 minute hodanja jer me zaista jako brzo zaboli.

Molim vas još jednom ako je itko imao ovakve simptome bar malu utjehu i vaše iskustvo...