Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: slab apetit-s.o.s.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno slab apetit-s.o.s.

Drage moje ,moj Filip ima jako slab apetit

Prvo je jeo sve moje voce a povrce nece nego kupovnu kasicu,onda samo kupovnu kasicu voce i povrce...nece moje
    a sad ni to.... nece ni kupovnu ni moje
    pojede 2-3zlice i to je to

mljeko pije i to jedino hoce,a vode jako malo

e sad,probala sam na razne nacine da kombiniram i ovako-i onako

zanima me,dali postoje neki vitamini za djecu da mu se otvori apetit.
    Sada ima 14mjeseci. I to traje vec cca 1-2mjeseca, al sve ide na gore.
    Nekad je prije spavanja bar cokolino jeo a sad i to jedva.
    Ja mu onda dam mljeko prije spavanja i on to hoce...

hvala

leonisa editirala ime proizvodjaca krsitelja Pravilnika u skladu s pravilima foruma

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja djeca uvijek imaju periode od po par mjeseci kad ne znam od čega žive koliko malo jedu, onda dođe par mjeseci kad se tankaju i mislim da će im pozliti od hrane

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    moja djeca uvijek imaju periode od po par mjeseci kad ne znam od čega žive koliko malo jedu, onda dođe par mjeseci kad se tankaju i mislim da će im pozliti od hrane
    upravo tako, moj sad toliko jede da stalno idem s krpicom jer čekam kad će povratiti..dosad ništa ( osim jednom davno nakon malo duže vožnje, ali davno, još je samo dojio )
    i na svaku zadnju žlicu, plač i previjanje

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

saljem na 1-3

(Čoksa nek salje na dohranu ako misli da treba )

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo imali isti problem. I više govora o tome je već bilo na ovom podforumu, topic "NEĆE JESTI".

Kupila sam mu multivitaminski sirup od dr. Teissa i promjena je bila za nepovjerovati! Već nakon par dana počeo je jesti doslovno sve! Vidno se zaokružio i dobio obraščiće

A sa kupovnom kašicom- isto je htjeo samo nju jedno vrijeme a onda sam ga zeznula i napravila domaću kašicu od jedne velike jabuke+cijela banana+tri pettitbeure keksa+malo obićnog jogurta. Sve sam smiksala i stavila u teglicu kupovne kašice.
    I to je bilo dostatno za teglicu i pol! I sve pojede!
    Tako već mjesecima.
    A da mu idem sve to dati posebno, jedno po jedno, nema šanse da bi sve to pojeo.
    Nekada stvarno moramo biti mudri i lukavi

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa
    A sa kupovnom kašicom- isto je htjeo samo nju jedno vrijeme a onda sam ga zeznula i napravila domaću kašicu od jedne velike jabuke+cijela banana+tri pettitbeure keksa+malo obićnog jogurta. Sve sam smiksala i stavila u teglicu kupovne kašice.
    I to je bilo dostatno za teglicu i pol! I sve pojede!
    Tako već mjesecima.
    A da mu idem sve to dati posebno, jedno po jedno, nema šanse da bi sve to pojeo.
    Nekada stvarno moramo biti mudri i lukavi

tako je i mene baka varala-nagurala bi meso na kosti i ja bi zadovoljno sve poglodala iako sam "voljela" samo rebra. i tako do prije par godina kad sam je uhvatila u zlodjelu pa je morala priznat
    medutim, moja l je prefrigano dijete, kod nje ne pale te metode. koliko god ja pokusavala postoje dani kad jede i dani kad ne jede. mozda sam ja prelezerna oko toga ali ne brinem se puno jer mi se cini da joj zbilja nista ne fali. zdrava je i zaigrana pa nista ne forsiram jer se bojim da bi tako samo postigla kontraefekt.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[/quote]
    upravo tako, moj sad toliko jede da stalno idem s krpicom jer čekam kad će povratiti..:[/quote]

:D :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo da vam javim novosti
    Popravio se apetit, sada ljepo jede, nisam mu davala vitamine nikakve ,mislim da je to bilo zbog zubica.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni se ne sviđa to davanje vitamina djeci da bi više jela. Vjerujem da je tijelo pametno i samo zna koliko mu hrane i energije treba i toliko i uzme. Ni mi odrasli nemamo uvijek jednak apetit i ne jedemo istim intenzitetom, pa ne vidim zašto bi djeca. Moj mali je imao faze da sam ja čupala kosu s glave u očaju zbog njegova nejela, ali nikad nisam htjela pribjegavati tim umjetnim metodama da mu podignem apetit. Strah me petljati se u prirodnu ravnotežu i riskirati da je poremetim. I ne mislim da su bucmasti obraščići ikakav pokazatelj zdravlja niti da su apriori nešto dobro i pozitivno.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

:D bravo

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

T. je oduvijek bila ugodno popunjena a gotovo nikad ne jede
    Mi smo sa dohranom počeli sa sedam mjeseci, no to do 14og nije ličilo ama baš na niša . Mislim da nemate brige, kad ogladni će pojesti. Znam da je deprimirajuće sjediti pored klinca i moliti ga, ali i to ide u radni staž.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cula sam za mentu caj da otvara apetit. Popiti redovno nataste. :/ Vrijedi probati.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam vidjela post prije svojeg. moj bravo je za filipa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •