Cure, molim cas, zna li koja kako izgleda implantacijsko krvarenje
(jače slabije),
koliko dugo traje, koji dpt može biti...
u frcipanici sam....
Cure, molim cas, zna li koja kako izgleda implantacijsko krvarenje
(jače slabije),
koliko dugo traje, koji dpt može biti...
u frcipanici sam....
ana39 meni je bilo oko 10.-11. dpt i jednom je bila samo mala crvena žilica, drugi puta roskasti iscjedak sa utrogestanima.
Suncem.m. je imala friško crvenu krv i mislila je da je dobila mengu. Dosta se pisalo o tome.
Znam da si u panici ali popij normabel, stavljaj dalje utriće, miruj i čekaj jer ništa ne možeš promijeniti što je suđeno biti će.~~~~~~~~~~~~~~
kod beba je bio implatacijsko 12 dan i beta 11,pa 22 pa 80 .....pročitaj temu vidit ćešana39 prvotno napisa
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~
Draga, pročitaj moj post
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=68880
beba hvala ti
danas mi 11 dpt i mislim da cu još pričekati s testiranjem,
prije svega idem ležati i dalje s progesteronom...
Evo jutros sam se šokirala otišla na wc i pobrisala se i krv, točno 7 dpt za sad takom dva put....ne znam da li da se nadam i dalje ali razočaranje je ogromno.....da li je to možda implatacija? Ima li tko iskustva da je imao implatacijsko krvarenje?
sbonetic, po danu nakon transfera to bi uistinu mogla biti implantacija. Ja sam imala isto tako, točno kao ono prvo menstr. krvarenje, viljivo na bijelom wc papiru... ~~~~~ da je to - to.
andream koliko si ti jako krvarila? Meni je to crvena krv ne neki smečkasti iscjedak
draga ja ću samo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i vjerovatno je to to
zvala sam dr. Š i on je u šoku da sam prokrvarila 7 dpt rekao je na nastavim s terapijom i da ga sutra nazovem...
ja nisam imala jos do sad nikad niti u jednom postupku ni u pauzama izmedu njih nikakvo krvarenje
neznam jel mozda netko ko je trudan vec -postoji li neto da nije to imao a da je ostao trudan :?
BLIZU je pitala postoji li netko ko je T a da nije imao impl. krvarenjesbonetic prvotno napisa
![]()
nisam imala implatacijsko, a trudna sam dakle, to je simptom (uostalom kao i svi ostali) koji nije obvezan već fakultativan pokazatelj trudnoće
tako je, ja bih rekla nije pravilo nego iznimka, a ni ne može se utvrditi da li je nešto baš implantacijsko krvarenje ili nešto drugo.......sretna35 prvotno napisa
mene interesira da li da se još nadam kako mi je 7dpt a prokrvarila sam, i doktor je reko da mu nikad nitko nije prokrvario tako rano
sbonetic to implatacijsko je taman 7-9 dpt (edit) da je impatacijsko
pa nisam baš puno, više je to bilo kao sitni tragovi krvi u sluzi, koja je izgledala kao ovulacijska... i ta je krv bila jedva vidljiva, možda je ne bi ni primijetila da nisam koristila wc papir ili imala bijele gaće.andream koliko si ti jako krvarila? Meni je to crvena krv ne neki smečkasti iscjedak
Tako je i meni bilo,trajalo je 2-3 dana koliko se sjecamandream prvotno napisa
sbonetic (edit) da ce biti sve u redu
drzim ti fige![]()
Ni ja nisam imala implantacijsko krvarenje, a trudna sam, ali sam čitala da se obično dešava baš u tom razdoblju koje se tebi dopgodilo! Sretno!
sbonetic - pitala si pa cu ti rec da mi se cini da je zisu jednom tako nekako oko tjedan dana nakon transfera dobila mengu. U biti nista ne znas dok ne izvadis betu. Ja ti drzim fige da je u pitanju implantacijsko.
blizu - kad sam ostala trudna bio je prvi put da nisam imala nikakvog mrljanja u ciklusu, inace imam nekakav spotting par dana pred mengu - dakle ni ja nisam imala implantacijsko krvarenje...
sbonetic meni je 7d nakon transfer sve nešto brljavilo, i tako tri dana. Bila sam sigurna da ništa od toga, da ću normalno procuriti kad ono treći dan nestalo kao rukom odnešeno, a 14. d beta bila 440! Vjerujem da će i kod tebe tako![]()
malo podizem temu dugo se ovdje nije pisalo.......a voljela bi da se vise pise o ovoj temi....
meni juce 5dnt malo krvi- crvena.....implatacija?
Podižem malo, ne znam da li postoji negdje slična tema, ali evo, 11dpt spotting na ulošku lagano roskasto. Odoh mirovat pa javim sutra kako je. Nadam se da je to to![]()
Draga Zauzeta, bojim se da je za implantacijsko ustvari malo kasno jer se implantacija događa između 5. - 10. dana nakon punkcije..............
9. dnt odnosno 14 dnp imam u dva navrata roza sluzi na wc papiru - ne puno, ali dovoljno za laganu paniku
e sad papir je žut, a ne bijeli, ali mogu ocijeniti da se radi o rozikavim, a ne smeđim nijansama kao kod spottinga
inače, nemam nikakve grčeve već dva dana, sike su i dalje velike, ali ne više tvrde kao na početku
Nakon pomnog proučavanja wc papira, smeđi spotting, jače izražen nakon stavljanja utrića. Čitala sam da ako je smeđe onda je to krv koja je već u tijelu 2-3 dana, pa je oksidirala i posmeđila, znaći, ako je implantacija bila 5-8 dnt, i krv se zadržala , nije imala šanse izaći jer stalno ležim, ali ono, stalno. Evo malo za komp i opet pred tv. Dijete će mi sigurno biti tv ovisnik![]()
I kod mene kao i kod ZAUZETA-e no ja ne volim taj izgled spottinga, ne miriši mi na dobro, uvijek me najviše razočara. Možda zato jer ga često imam. ZAUZETA, ako ga kod tebe inače nema, ~~~~~~da je bilo implantacijsko.
Sjećam se jedne godine, bilo je baš zgodno, tri čekalice koje su uspjele u slično vrijeme imale su smeđe, a neke od ostalih čekalica se prepalo jer nemaju ništa smeđe već sve čisto pa to kao nije dobro.
Evo ja danas 10 dpt, imam smeđeg, ali baš smeđeg na papiru kad se obrišem..... I šta sad? Popila valeral jesam, idem se izležavati i čekati ....... Valjda je implantacijsko ..
Ja sam imala tri transfera bez implatacijskog krvarenja , a zadnji je bio i uspješan.
Implatacijsko krvarenje sam imala u jednoj prirodnoj trudnoći, negdje 22 ciklusa, mali ugrušak, ali nažalost bila je biokemijska
Hvala 2hope... Ali ja se i dalje nadam.... Iako... mislim da je i ovaj put gotovo... Ma idemo dalje, odustajanje je riječ koju ne poznajem... Danas opet smeđe i ništa, koja kapljica.. Napravim test pa javim.. Pusa i još jednom hvala!
kriistiina,kod mene ista situacija ,12 dnt samo kap dvije crvenog a ostalo smeđe...da bar obadvjema uspije)
obrati pozornost na datume postova
sretno i da uspije ~~~~~~~~~~~~~
e baš sam biser,uopće nisam gledala :- :- :- :-
I meni jutros šok. Prvo sam stavila utriće i nije bilo ništa a kasnije išla na wc i evo svježe krvi. Danas mi je 7dnt i 24 dc. Inače mi je menga oko 35-40 dana ali zadnja dva ciklusa sam bila na Cilestu pa je bila 24 i 25 dan. Baš sam zabrinuta...
Strategija ja sam imala implantacijsko krvarenje 8dpt - primjetila sam prilikom odlaska na WC, prvo malo roskasto-crveno (trag na WC papiru, dakle, nije bilo obillno), kasnije je brljavilo smeđe - drugi dan ništa. Isto sam strahovala kao i ti. Postoji mogućnost i manje ozljede prilikom stavljanja utrića...
Nadam se da je o implantaciji riječ![]()
Hvala, tonili! Joj i ja se nadam da je riječ o implantanciji. Izgleda da se smirilo. Sad sam opet stavila utriće i samo malo smečkastog je bilo. Do sada sam bila tako opuštena a danas me ovo baš preplašilo.
Čini mi se da je staloIzludit ću sad do bete
![]()
Cure zabrinuta sam!!
Prvi put prolazim kroz IVF, i sinoć sam primjetila tek mali iscjedak, smeđe-rozi, ne mogu točno odrediti pošto stavljam utriće, to je bilo par točkica, ali se i danas nastavilo, nešto brljavi iako sitno. A od jučer imam lagano probadanje u donjem dijelu trbuha, kao pred mengu, danas sam samo jednom to osjetila.
Inače danas mi je 8dpt, i 24 dan ciklusa. Za test i za betu mi je rano, ne znam šta da mislim...?...?....
Ajme Brunaa.... kod mene ista stvar...
Jučer iscjedak od utrića sivkast, do tada bio čisto bijeli, a jutros pak roskast...
Sitno brljavi cijelo jutro i nadam se da će stati...
Isto 24dc i 8dnt, imale smo ga isti dan...
Meni su inače ciklusi kraći 25-28 dana, ali se isto nekako nadam da je to ipak implantacija
Draga nadam se da imamo simptome trudnoće.... i da ovo nije M...
Draga Laki, zvala sam svoju giničku, pa da podijelim s tobom. Rekla sam joj da mi je danas 8dpt, i 24 dan ciklusa, i objasnila sve kao u postu iznad, a ona mi je rekla da nastavim i dalje koristiti utriće vaginalno (3x2 kao i do sada, ne pojačavti dozu) i da mirujem pa ćemo vidjeti kroz par dana kako će se razvijati situacija. Za test i betu je rano.
![]()