Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 73 od 73

Tema: Implantacijsko krvarenje

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Brunaa, ja bi napravila test, pa ipak su bile blastociste ako sam dobro shvatila, već bi se moglo nešto vidjeti... meni je prošli put 10dnt 2-dnevnih embrija već bila blijeda crtica...

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kitty, da vraćena mi je 1 blastocista, rekla mi je ginićka da najranije napravim test na datum očekivane M, a to je u nedjelju-2 dana prije bete, pa ću tako i napraviti, ako do tada ne otkačim...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo da se i ja malo tu uključim...
    bez obzira što nisam pobornik preranih testova, kad se o meni radi UVIJEK ih namačem ko sumanuta.
    Tako sam i u svom zadnjem postupku već 6 dnt 4-dnevnih mrvica imala crtu na testu...i to popodne.
    Beta mi je 11 dnt bila 216...tako da i ja mislim da bi se već nešto moglo vidjeti ali možda je bolje ( ako imaš živaca) da se strpiš 2-3 dana.
    I da, kod svih mojih biokemijskih( a bilo ih je 4) radila sam testiće oko 9-10 dnt i uvijek se vidla crtc, bili su oni jeftini testići s interneta.

kako god odlučila, sretno Brunna...i ostale naravno.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bab hvala ti, sad si mi ubacila bubu u uho, kako bilo, obavijestiti ću vas...

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Brunaa, i ja sam mislila napraviti test dva dana prije bete, to bi bila subota i s obzirom na blastice definitivno bi trebalo nešto biti, naravno ako je trudnoća u pitanju...
    Sad još kad bi se ovo brljavljenje smirilo što malo i jest i to bi moglo biti to...
    Držim fige da je i kod tebe ok...
    Da, nastavljam sa utrićima i možda malo i odmirujem...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Brunaa ja sam isto imala implantacijsko 8dpt - betu sam radila 11dpt jer sam morala, ili produžit, ili zatvorit bolovanje. Beta je bila pozitivna, ja danas imam 19mjesečne blizanke.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tooooooooniiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllll llllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

laki

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Brunaa ja sam isto imala implantacijsko 8dpt - betu sam radila 11dpt jer sam morala, ili produžit, ili zatvorit bolovanje. Beta je bila pozitivna, ja danas imam 19mjesečne blizanke.
    tonili koliko je tebi dana trajalo to implatacijsko krvarenje? Ja evo imam puna dva dana, ako je to to uopće...

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga tonili ako još zalutaš na ovu temu nadam se da ćeš odgovoriti Bruni jer i mene zanima...

Brunaa, meni isto brljavljenje traje već drugi dan...
    Inače imam spoting 2-3 dana prije M ali isključivo smeđe boje, a sada je smeđe crvenkasto...
    Ne znam, možda ovo uopće nisu tragovi implantacije, možda dolazi M...
    Danas 9dnt i 25 dc, inače kraći ciklusi 26-28 dana
    Ujutro radim test iako bez velike nade, pa javim rezultat...
    Nadam se da si ti dobro. Jel planiraš kakav testić?
    Mi smo imale transfer isti dan ako se ne varam...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo me!
    Ovako, meni je jedan dan bilo onako roskasto - crvenkasto - ali, samo kao trag na papiru prilikom brisanja...dakle, nije bilo nekakvog izljeva. Drugi dan je to prešlo u onak smećkasto brljavljenje - isto prilikom brisanja...već pred kraj drugog dana wc papir je prilikom brisanja bio čist.
    Neznam što bih vam cure rekla - mislim da, ako se krvarenje ne pojačava - ima šanse da je implantacijsko.
    Sretno!

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Brunaa, brljavljenje se nastavlja, ujutro radila test i imam plus...
    Tješi me što sam čitala za implantacijsko da može trajati od 3 do 5 dana ili kraće kao što je bilo kod tonili...
    Cure, držite fige da se ovo brljavljenje smiri...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Laki sretno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Laki, čestitke!!!!
    Brunaaa, nadam se da bude copy paste ko Laki
    (meni na jednom otpusnom piše-ne mogu ga sad naći, nešto u stilu-moguća je pojava implantacijskog krvarenja 8-9 dana nakon transfera)

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Laki čestitke!!!

Na žalost kod mene je došla gospođica M sinoć, tako da bilježimo "Prvi i neuspješni postupak" i idemo dalje... Laki sretnooooo! Mare41 hvala na podršci

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Laki

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Brunaa žao mi je

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Brunaa žao mi je
    tonili

Prozerpina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Podižem temu

Primjetila sam smećkasti iscjedak jučer navečer koji se da sad pretvorio u svijetlo crveni - kad se obrišem na papiru, ali i na dnevnom ulošku. Količinski nije puno,ali stalno curka. Osjećam i blage grčeve kao pred menstruaciju. Danas mi je 12 dnt 5-dnevnih blastica. Sutra bi trebala vaditi ß.

Implantacijsko? Prekasno za to? Čitala sam da se zna pojaviti 6 -12 dan nakon začeća, iako, ako se i pojavi obično bude 7 -8 dan.

Svako malo odlazim nagledavati da se nije pojačalo i pretvorilo u menstruaciju, izludit' ću se. Imate li iskustva s implantacijskim krvarenjem tako kasno?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prozerpina 17-i dan od punkcije koji bi odgovarao 17-om danu od ovulacije (zaceca) je puno prekasno za implantacijsko krvarenje (koje se javlja u samo 20% trudnoca). isto tako, nisu rijetkos, pogotovo u mpo svijetu, rane trudnoce sa raznim sukrvicama, smedjarenjima, tockicama krvi pa i pravim obilnim krvarenjima. razlozi mogu biti razni. strpi se do sutra, beta je jedini pravi pokazatelj.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bok svima. Ja nova ovdje i imam manji problemčić pa ako je neko upoznat sa time... znam da se preporuča da se ne živciraš i sve, no teorija i praksa su različite i logika nije na prvom mjestu.
    Bila sam na UZV te mi je određena ovulacija u subotu. Pet dana kasnije ja sam primjetila malo krvi. Više nisam viđala "svježu" krv al cijelo cijeme imam jako lagane grčeve i ne znam kako da opišem ono što izlazi iz mene (pardonček na prekrasnom opisu). Danas je već šesti dan toga. Lagani grčevi i..... tamne točkice.Malo mi je muka al meni je uvijek muka pa ne mogu tako ništa saznati. Bila sam kod doktora no rekli su mi da se ne može ništa napraviti jer za bilokakvu pretragu još je prerano. Rekli su mi da napravim test no mislim da je za to puno prerano jer bi trebala dobiti (za prav) za 4 dana. Kako sam imala već spontani trenutno sam.... ukomirana. Ne znam da li je trudnoća, da li je neka prehlada, da li je stres....
    Da li je netko imao cca takve simptome?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Zadnju menstruaciju sam dobila 22.2. One su inače jako neredovite, zna proći i tri mjeseca. Od 8.3. imam nezaštićene odnose. Već tri dana imam nekakav pritisak u donjem dijelu trbuha, a prošla dva dana sam imala nekakav rozo smeđi iscjedak. Može li tu biti riječ o implantancijskom krvarenju? Kad hi uopće mogla raditi test s obzirom na moje neredovite menstruacije?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Klinika Mayo u svojoj knjizi kaze da se implantacijsko moze pojavljivati do 12tt.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

bokic cure... prvi.puta sam ovdje... cujte predzadnja menga mi je bila oko 17.12 zadna 1.2. odnose smo imali 14.2 pa nadalje.. e jutros mi se pojavila svijetlocrvena krv na papiru. imam grceve ispod pupka. te imam vene po cikama ne bole me ali mi te vene dizu zivce jer neznam zasto su se pojavile radila sam test medjutim bio je negativan. e sad dali je test pogrijesio ili je to menga dosla. ili je implatacijsko.. sta vi mislite???

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •