Moj je maleni pao tri puta s kreveta, a jednom sam ga u zadnji tren spasila da ne padne iz kinderbeta, iako sam ga stavila na najnižu razinu. Ivan je bio toliko živ i znatiželjan (još uvijek je, ali ima 3,5 godine pa mu se takve nezgode više ne događaju) da ga nikakve prepreke koje bih postavila nisu mogle zaustaviti. Srećom, prošlo je bez većih ozljeda jer je padao na mekano. Sada maleni spava s tatom u spavaćoj sobi, a ja sam s curkom od mjesec i pol u dječjoj sobi, ali NA PODU, tj. madrac je na podu i super nam je. Naime, uskoro selimo pa smo namještaj iz Ivanove sobe već preselili, a ovo nam je bilo za prvu ruku. Budući da ćemo imati jednu sobu koju nećemo odmah namještati, u nju ću staviti madrac na pod (podložili smo ga onim mekanim kockama, a dio za glavu povisili, nisam ni znala da spavanje na podu može biti tako udobno) i problem riješen. Ako i padne (koja nemajka), past će na mekano , ali je nisko i neće se moći lupiti. Tako planiram sljedeće dvije godine. Vidjet ćemo. Tako i tako spava sa mnom, stalno je na cici, ne stavljam je u kinderbet i za mene je ovo super rješenje. Iako ću je i dalje ograđivati, ali kad počnu puzati...