Petra 12 mjeseci-cipelica 21
Petra 12 mjeseci-cipelica 21
Još mi nitko nije odgovorio da li otvorene ili zatvorene cipelice / sandalicedrage iskusne mame dajte mi savjet
![]()
Lasada, ja sam mama sa ne tako puno iskustva (kao ti nekako), ali bih rekla, nesto ovako je najbolje:
http://www.ivancica.hr/hr/kolekcije_froddo_plj2009.asp
Nozice im ipak disu, sandalice su otvorene,a prstici su ipak zasticeni kod njihovih malih nespretnosti...
ja sam mozda krivo napravila i kupila svom malcu otvorene cipelice. nogica mu se jako znoji i ne bi mu nista obuvala bez carapica (koje isto sluze kao neka zastita), pa sam zakljucila da bi mu zbilja bilo prevruce da jos ima i zatvorene cipele. ne znam, vec 2 dana ima te sandalice i sve je ok, ponekad padne, al na stopalima se nis ne vidi i on se ne place, pa ga valjda ne boli.
L&L, to ti je ok
bolje da mu se nogice ne znoje.
pa dosli smo u subotu na rodj. u njima i sve sam cekala da nekaj komentiras![]()
pa nisam niš komentirala jer mi je to normalno...![]()
Uskoro nam je 1g. i 9mj., kupujemo br. 22.
Danas smo kupili preslatke Bambi sandalice ali sa zatvorenim prstićima.
Nekako mislim da su joj te još uvijek bolje zato da joj nogica ne klizi prema van i da si palčeke ne podera ako se popikne.![]()
Zato sam vas iskusne mame i to pitala otvoren / zatvorene.
Hvala vam curke![]()
ovisi kakav je model,15 mj - 20-21
Ajoj!
Mi smo "najgori" izgleda!
Filip ima 18 meseci i nosi broj 26! ok, visok je dosta i krupan, ja nosim 41 a mm 45-6, tako da...
Septembra smo kupili patikice 24, i prerastao ih je uzasno brzo!
Mi smo u 2 mjeseca sa broja 19 došli na 22![]()
13 mjeseci i broj 20, dvoje starijih je u toj dobi nosilo 18.
mene te velicine zbunjuju.
tj zbunjivale su me, dok nisam skuzila da su kalupi razliciti kao i carapice.
mi s 12 mjeseci nosimo br 20 cipelice.
imamo jos jedne 20 koje vec mjesec dana ne idu na njegovu nogicu
a carapice koje nosimo su 23-25 i taman su mu![]()
J: s 12 mjeseci cipelice broj 19, sad s 16 mj. cipelice broj 22
prohodao sa 12 meseci i 15 dana u broju 23.
ha, ha, mi smo za poklon za 1. ročkas dobili sandalice br 18
od prijatelja iz Austrije. Zamolila sam ga da ih zamijeni za 22
a on je bio u polunevjerici jer mu je prodavačica za tu dob preporučila 18.
Na kraju smo mi i to prerasli tijekom ljeta (14-15 mj) i kupili 23, a na jesen
sa 18 mj kupili 24. Inače imam sitnu curicu (među najnižima u grupi), a cipele
i šlapice su nam uvijek najveće. ha, ha, izdaleka prepoznajemo koje su njene
(projekcija za budućnost: visina 160 cm,br cipele 44)
L. 14 mj. i bas danas kupili cipelice i papucice br. 22.
Mislim da je moguce da nogica jako brzo raste, evo mi smo s 12,5mj kupili cipelice broj 23 (bile su mu velike 1prst cca kako treba a sada s 13,5mj mu se noga primice kraju...jos ce ih neko vrijeme nosit nadam se sto duze ali ocu rec da je jedno vrieme stajao na broju 22 (s jedno 10mj je dobio broj 22) a sad bi kao noga trebala sporije rasti a evo raste sve brze....tako da je svasta moguce, dobro musko je pa se ne brinem sto ima tako veliku nogu (i teta u trgovini se cudila i nije vjerovala da ima samo 12mj kad je uzela broj 23). p.s. i teze mu ulazi noga u njih jer ima dosta debelu i ''visoku'' nogicu,morat cu kupovat sire kalupe ubuduce.
Ja se ne bi brinula nikad, imao on ogromnu nogu ili malenu jer to nije vazno....svi su drukciji...on je prohodao s 8mj u cipelama broj 20 i preraso ih za 20dana,to je sve kako tko....
Posljednje uređivanje od SaraRi : 11.01.2011. at 11:18
11 mj, br.21. i "napredujemo" prema 22. Još ne vjerujem![]()
Posljednje uređivanje od Smajlich : 11.08.2011. at 14:20