Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: čudno stanje nakon odnosa

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno čudno stanje nakon odnosa

Ne znam kako bih to objasnila, ali kao da mi imunitet opadne nakon keksa. Par sati nakon odnosa počinjem osiječati opću slabost, kao da sam pospana ili kao da ću dobiti temperaturu. Istodobno mi se u trbuhu počne stvarati pritisak kao pred M samo znatno slabiji. Ovaj me čudan osjećaj prati već nekoliko mjeseci i to baš svaki put nakon ...
    Išla sam na briseve i svi su ok, uzv ok a ciklusi redoviti.
    Ima li itko sa sličnim iskustvom da mi da pokoji savjet?

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nakon keksa? Nema veze, znamo na šta si mislila. Nisam još doživjela takvo nešto ali mislim da će brzo proći.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Koristite li prezervative, da nije alergija na njih?? Jedino mi to pada napamet :?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nemam nikakav pametan savjet, ali ne mogu, a da ne primijetim - uuu, mora da taj tvoj keks završava s very very big O

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    nemam nikakav pametan savjet, ali ne mogu, a da ne primijetim - uuu, mora da taj tvoj keks završava s very very big O
    ja sam je htjela pitati jeli rekla mužu što joj se dešava. Jer ako je, sigurno je reakcija bila 8) hebate, koja sam ja faca

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

umirem od smijeha.
    Da rekla sam mu što se dešava i nježan je strašno. Da je dobar, jeste, moram ga pohvaliti ali je i pažljiv. Ne koristimo prezervative jer pokušavamo napraviti još jednog bebača.
    NO.... nemojte imati samo prljave misli, dajte pomagajte nije mi baš zgodno vikati srrrrrk kad stisne bol.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa jel to oduvijek tako ili? Jesi inače alergična na nešto od hrane? Možda ako je on jeo nešto pa putem sperme dođe do tebe...Ne znam, možda lupetam gluposti ali baš zanimljivo i čudno..

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ANKARA prvotno napisa
    umirem od smijeha.
    Da rekla sam mu što se dešava i nježan je strašno. Da je dobar, jeste, moram ga pohvaliti ali je i pažljiv. Ne koristimo prezervative jer pokušavamo napraviti još jednog bebača.
    NO.... nemojte imati samo prljave misli, dajte pomagajte nije mi baš zgodno vikati srrrrrk kad stisne bol.
    neznam za bol, al ova užasna slabost se nekad i meni događala, mislim da je kombinacija orgazma i padanja ionako niskog tlaka...nema krvi u mozgu i voila-nesvjestica-ja se srušim-ko muško

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni to vuče na tlak.
    Nabavi neku spravicu (tlakomjer mislim) i probaj mjeriti prije i poslije. S nešto mašte možda uspiješ mjerenje tlaka uspješno ukomponirati u predigru .

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam alergična na svašta. Pola toga ne smijem jesti niti udahnuti. Možda sam alergična na spermu ili sjemenu tekućinu. Ali ništa me ne svrbi, samo pritišće i kao da se nešto "događa" unutra. Kada se pojavi kratko traje ali se javlja u intervalima. Mene to podsjeća na lažne trudove. Naravno dosta slabijeg intenziteta.
    Mom doktoru ništa nije jasno. Ja sam valjda nekakav alien ili je to MM samo ja to još nisam skužila.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ANKARA prvotno napisa
    Ja sam alergična na svašta. Pola toga ne smijem jesti niti udahnuti. Možda sam alergična na spermu ili sjemenu tekućinu. Ali ništa me ne svrbi, samo pritišće i kao da se nešto "događa" unutra. Kada se pojavi kratko traje ali se javlja u intervalima. Mene to podsjeća na lažne trudove. Naravno dosta slabijeg intenziteta.
    Mom doktoru ništa nije jasno. Ja sam valjda nekakav alien ili je to MM samo ja to još nisam skužila.
    vježbaš li zdjelične mišiće, tj jesi li ih vježbala ikad (osim u seksu) nakon poroda?
    Jesi imala težak porod(dug izgon, duge trudove za izgon, tešku bebu?)

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma kakvi, porod je trajao 15 minuta, trudnoća savršena, beba normalna.
    Drugo dijete sam nažalost morala roditi u 23 tjednu ali je i taj porod trajao svega dvadesetak minuta, kiretaža je nakon toga prošla u redu. Od svega je prošlo pet godina a mene je to tek sada počelo mučiti. Nemam nikakvih mioma i imala sam samo jednom cistu na jajniku koja je brzo nestala i više se nije javljala. Bol nije čak povezana niti sa ovulacijom niti sa pms-om.
    Hvalam što se trudite. Zlatne ste. Sad moram doma a sutra odmah ujutro palim komp da vidim hoću li pronaći još kakv savjet. svima.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam jedno vreme imala neodređene bolove za vreme odnosa koje sam mogla istrpeti (mislim uopšte nisu bili jaki, nešto poput menstrualnih) a onda bih nakon odnosa ustala (neki put nakon par minuta, neki put nakon 15-tak) i jednostavno se srušila u nesvest. Nije se dešavalo prilikom svakog odnosa ali se dešavalo prilično često. Mm je jedno vreme bio u panici i možete da zamislite koliko mu je bilo do keksa kad zna da ću da mu se rušim po stanu nakon toga.

Išla na pretrage i ništa - sve ok. Jedno vreme su sumljali na priraslice (stvarno sam imala katastrofalnu situaciju u trbuhu, sve je bilo na pogrešnom mestu i morala sam na laserku operaciju od koje mi je ostao rez veći nego od carskog) ali sam ih očistila 2002. i nastavilo se dešavati i nakon toga.

U poslednje vreme nije mi se dešavalo ali mi je znalo biti muka nakon odnosa, zajedno sa onim hladnim znojem iza kog ide padanje u nesvest. Ali sad sam mudra pa ostanem ležati i vikati: ''Darling, žedna sam/gladna sam/ pokrij me/ otkrij me...''

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uf, kod tebe je situacija stvarno komplicirana. Ja sam pročitala na netu da spermići u grlićiu maternice izazivaju jednu vrstu kontrakcija koje im omogućavaju brže stizanje do jajovoda. Pretpostavljam da sam toliko osjetljiva da osjetim upravo takve kontrakcije. Ali već dvije godine se ništa ne uspijeva oploditi pa sam malo :/ .
    A što se tiče slabosti organizma, to bi mogao biti i tlak i tempo života i vrijeme odmora i napora i sve po malo. Jel..... keks ipak troši čovjeka

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tlak?
    šečer?

a možda imaš post-orgazam

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da, post-orgazam. Koja bih ja to sretnica bila. Daj me zamisli na cesti u takvom stanju!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mhm, a ja mislila da je takva slabost standardna stvar (vjerojatno i jest, ali ne tak intenzivno).

Najgore mi je znalo biti kad su klinci bili sasvim mali, pa neki od njih u drugoj sobi zaplace, a ja ne mogu na noge ili moram doooobro paziti kak hodam. I nema ba teorije da dignem dijete iz krevetica...

Dodaj tome niski tlak, promjenu godisnjih doba (jesenski ili proljetni umor), obicni umor od radnog dana ili od cjelodnevnog boravka uz dijete/djecu i eto ti generatora nesvjestice! A kad zivis tak na rubu (kao i mnoge mame s malom djecom) osjetljivost je veca, pa manje treba da se stropostas... Kad bolje razmislim, meni je najgore bilo kad sam nakon dva uzastopna porodiljna pocela raditi - fakat, moj muz je te godine bio ili nekrofil ili reanimator... ! Ne samo u krevetu, nego i inace. Ali proslo je...

A kaj poduzeti? Nemam pojma... uobicajena sredstva za podizanje imuniteta. Kod mene pali propolis, Petrovicev med, calcia s vitaminima i zeljezom. Sretno!

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to meni zvuci kao normalno stanje nakon odnosa...
    kontrakcije maternice su normalne, a i odredjeni osjecaj (meni ugodne) malaksalosti...

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ako je sve to prirodno i normalno onda ćemo se morati okaniti keksa na brzaka. Nije dobar ako žliš funkcionirati ostatak dana.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A vi to onda radite navecer pa ionako idete spavati. A ja poslije spavam ko beba...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Meni se dogodilo nekoliko puta; opća slabost, mučnina, da sam imala snage doći do wc-a vjerojatno bih grlila školjku

I mislim da mi je to zbog tlaka (inače niskotlakaš veliki) jer su mi simptomi slični, da ne kažem isti.
    A u to vrijeme mi je još i željezo bilo nisko.
    Znam da sam pila i kupinovo vino, ponekad i deci običnog pa smo se On i ja zezali da moram popiti da bi seksa bilo

p.s. u takvim trenucima, i ja se samo prevalim, budem klasično muško

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jel doživiš orgazam?

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jel doživiš orgazam?
    Ako je pitanje za mene odgovor je da.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Probaj malo odležati poslije, da se sve bar dijelom vrati u normalu.
    Vidim po sebi da se bolje osjećam kad ostanem desetak minuta u krevetu, nego kad sve bude na brzinu.
    Kaj češ, izgleda da starimo. Vrijeme je da se počnemo tak i ponašati.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Možda smo se samo ulijenile. Ili nam nedostaje kondicije pa na ulet i izlet iz kreveta predstavlja prevelik napor.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako je nakon keksa, sigurno si alergicna na gluten...

Sad ozbiljno, pokusaj nekoliko puta uzastopno koristiti kondom tj. neka ga TM koristi - pa vidi ima li promjena...Ako da - moguce je da te neki od hormona iz sperme ili prostaglandin... tako uzdrma...mislim, te kontrakcije su mi najvise na to nalik...

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Alergična sam na prezervative. Općenito, alergična sam na lateks i gumu u svim oblicima.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa ako ti je jako stalo da saznas sta je....onda pokusaj ne dolaziti u dodir sa sjemenom tekucinom par puta. Prekinuti snosaj bla bla....Bar da eliminises taj uzrok.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ninet hvala ti na brizi. Mislim da nije ništa opasno ali svakako ću pokušati sve kombinacije da se uzrok ipak pronađe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •