-
Migrena i akupunktura
Zanimaju me vaša iskustva u liječenju migrena akupunkturom. Da li se probali, gdje ste išli, cijene i sl.
-
Ja bih ti svakako preporučila da probaš. Meni to definitivno pomaže. Nekad je to radila dr. Podobnik dok je radila u Vinogradskoj. Kasnije je otišla u privatnu praksu. Mislim da ti kod nje tretman košta oko 150 kn a potrebno ti je oko 10 tretmana. I neka ti ne bude žao novaca. Cijeli život sam se patila s migrenama. Dugo sam se premišljala dal da odem na tu akupunkturu. Malo ti to je neugodno, ali već nakon 4-5 tretmana kužiš da ti je bolje i što vrijeme odmiče, to kužiš da su migrene rjeđe i puno manjeg intenziteta. Ja otprilike idem svake 3-4 godine. Sada ti u Vinogradskoj postoji centar za bol gdje ti doktorica Bašić isto radi akupunkuru ali meni kod nje nije bilo bolje (možda zato jer sam si zabrijala da baš mora biti doktorica Podobnik). U svakom slučaju probaj, ja više praktički ne znam kaj su migrene.
-
krenula sam na akupunkturu. bila sam već dva puta i nakon tretmana dobila migrenu. čini se da tijelo reagire. ne očekujem rješenje preko noći i znam da moram odraditi sve tretmane. hvala ti na odgovoru. a što se tiče te dr. Bašić mislim da je ona isto tako specijalist za krvne žile i vratnu kralješnicu, pa ću i zbog toga kod nje. (Mislim da je to ta doktorica, nisam ziher)
-
To ti je dobar znak da si odmah dobila migrenu. To sam ti zaboravila napisat. Dapače za vrijeme dok ideš na tretmane glava će te jako boljeti, ali s vremenom će biti bolje. Sretno!
-
i nakon drugog tretmana dobila migrenu. katastrofa
-
I ja mislim da je to dobar znak jer akup. izjednacava energije i stabilizira ih. To sto ti uzrokuje migrenu sada izlazi vani, migrenom.
Nakon 10 tretmana ce ti najbolji znak da akup. djeluje biti da osjetis kako glavobolja nailazi, no ne lovi te, vec prolazi.
Inace, mogu preporuciti svoju akup. dr. Parac koja me je spasila glavobolja i akup. mi uvijek vrati energiju, ako se osjetim umornom.
-
hvala na odgovorima! nadam se da će stvarno proći. a evo danas (da kucnem u drvo), me ne boli.... a kakvo je vani vrijeme...
-
I nama je Dr. Parac zakon za migrenu, a tek za neurodermitis!
Odlična liječnica i divna osoba!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma