-
KARLOVAC-Rodaonice
Evo malo događaja za Karlovac.
Rodaonice su projekt koji obuhvaća sve Rodine edukativne radionice, s ciljem da pružimo informacije što većem broju roditelja, kao i svima onima koji se u svakodnevnom životu i radu susreću s djecom.
U Karlovcu će se tijekom studenog i prosinca održati tri radionice: o odgovornom roditeljstvu, austosjedalicama i hospitalizaciji djece.
Povodom Međunarodnog dana prava djeteta održat će se
radionica o odgovornom roditeljstvu
19.11. (srijeda) u 17.00 sati u Obiteljskom centru Karlovačke županije, Meštrovićeva 10 (zgrada Centra za socijalnu skrb).
Na praktičnim primjerima vježbat ćemo način pozitivnog vođenja djeteta, tj. kako zadržati toplinu, a istodobno postići i disciplinu.
Radionica je namijenjena roditeljima, besplatna je, vrijeme trajanja je 90 minuta.
Veselimo se zajedničkom druženju!
-
Odlično, jako mi se sviđaju teme radionica, a posebno ova prva o odgovornom roditeljstvu. Ponekad je stvarno teško disciplinirati dijete, a da to ne bude traumatično iskustvo i za dijete i za roditelje, već da se na lijepi način objasni što se smije, a što ne smije. Iskustava stručnjaka i onih koji su to već prošli nikada dosta
Zanima me da li se treba negdje prijaviti ra zadionice i da li predstavlja problem ako se 15-20 minuta zakasni (naime, i mm i ja radimo u zgb-u pa dok dođemo...)?
-
Ockica, samo dođite, nema veze i ako zakasnite.
Također možete obavijestiti i ostale roditelje, prijatelje i poznanike.
-
Matilda, super, suradnja je krenula! :D
Mijenjat cu se za smjenu pa cete me naci tamo!
-
Eto i mene
-
-
Odlično je bilo!
Nadam se da će biti još sličnih radionica. :D
-
Sve pohvale! Jako zanimljivo, poučno i s praktičnim rješenjima problema.
Bilo bi super kad bi se zaredalo par radionica u godini
-
Koliko sam prisustvovala - bilo je odlično!
Odaziv je bio taman za radionicu!
Čekam vas na i na idućim susretima!
-
-
Bravo Matilda!
Svaka čast na trudu i angažiranosti!
-
i meni je strasno drago da vam je bilo
-
Evo i druge po redu Rodaonice: predavanje Sigurno u autosjedalici, o važnosti korištenja dječjih autosjedalica.
Što kažu zakonske regulative, kako dobro učvrstiti sjedalicu, vezati dijete, na što paziti prilikom kupnje/nabave sjedalice i još puno toga saznat ćete na predavanju danas, 18. prosinca, u 17 sati u Obiteljskom centru (Meštrovićeva 10).
Nakon predavanja možete postaviti pitanja, a podijelit ćemo Rodine brošure i letke o autosjedalicama.
Veselimo se vašem dolasku.
-
-
E da, pohvale i malim modelima!
-
Modeli su nam bili prekrasni.
Još je falila Matilda za najveću sjedalicu.
Hvala luci što si došla, ako trebaš pomoć oko sjedalice, namještanja, da provjerimo što je s njom, samo reci. Pošalji mi PP i pomoći ću ti.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma