Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bol u uhu

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Bol u uhu

Petra ne ide u vrtić već 3 dana, u subotu joj je procurilo žućkasto iz oka, sva je puna šlajma. Ali dobro puše nos, ne radi probleme velike oko čišćenja.
    Bili smo kod doktorice, rekla je da je konjuktivitis, dala nam mast i kapi Tobrex. To koristimo od ponedeljka, oči joj više nemaju taj iscjedak, malo samo suze,
    Još uvijek joj stavljam mast i kapam kapi.
    Danas je baš puna šlajma, teško puše nos, ali stalno joj stavljam fiziološku i dobro diše.
    Prije spavanja popodnevnog se žalila da je boli uho, i plakala skoro sat vremena.
    Čitala sam i prije ovo, i jednom je već i bilo tako, pa nisam paničarila - http://www.tegobe.com/casopisi/vase_...upala_uha.html
    Otkad se probudila je ok. Ne znam kaj da radim, da odem sutra do pedijatrice da ipak vidi to uho, a bris nosa vjerojatno nije učinkovit radi korištenja Tobrex kapi?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neznam kako kod vas kad je i konjuktivitis u igri i ove kapi.. no mi kad imamo bol u uhu radimo ovo http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ht=luk#1017549

I svaki mu put pomogne

Nista se ne kapa/stavlja u uho, nego se samo prisloni.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Puno hvala, probat ću i to ako (nedajbože) ponovno zaboli.
    Inače ja sam uzela malu jastučnicu, na nju stavila peglu, a kasnije toplu jastučnicu na bolno uho. Izgleda da je pomoglo, ne žali se više

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ovaj recept za luk nisam znala, ali ja sam probala ovo, na sebi, i pomoglo je ( iz makrobiotičke kuharice )
    svježe zeleno lisnato povrče usitniti nožem ili u mužaru, staviti na gazu, zamotati da ne curi i staviti na uho.
    izvlači bol u roku par minuta.

nadam se da nikom neće trebati tako skoro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •