drage moje imam vijesti bili smo u jednom centru na razgovoru za bebača tako da možda postoji nada i za nas javim vam kako će se dalje odvijati situacija
drage moje imam vijesti bili smo u jednom centru na razgovoru za bebača tako da možda postoji nada i za nas javim vam kako će se dalje odvijati situacija
Sretno![]()
Livija, sretno!
Hvala vam drage moje sad samo molimo boga da sve bude u redu .
Sretno!!!!!!!
Ima li kakvih novosti možda?
Mislim na vas.
Bog svima VIŠE NISAM TUŽNA NEGO NAJJJJJJJJSSSSSRRREEEEETTTNNNIIJJAAA NA SVITU POSTALI SMO MAMA I TATA MALENOG JOSIPA NAŠE SUNC MOJA JE DEPRESIJA ZAUVJEK NESTALA SAD IMAM MOG JOSIPA duša
mamina i tatina nemogu vam opisati kako se sve smo riješili oosjećamo naš jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ima 10 mj. presretni smo kad smo ga prvi put vidili ODM mi je raširio rukice da ga uzmem nije mogao dočekati, kad sam ga uzela bio je tako sretan mazao mi je po LICU, ja sam znala da sam osjetila da ĆE biti naš grijeh rođeni kad mu kažem rođeni Dije mamin na glasno se smije ja i moj muž cvjetamo naša je tuga prošla sad smo najsretnijiiiiiiiiiiiiiii .!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ajme draga moja sada sam tek pročitala tvoju novost, plačem od sreće zbog vas dvoje.
Uživajte sada sa svojom malom mrvicom i ljubim Vas sve.
Divno, divno, tako sam sretna zbog vas
Predivno, cestitke od srca
Malom Josipu sretno djetinjstvo![]()
Čestitam!!!!!![]()
Jao suuuper!!!!!!!!!
Čestitke od srca, uživajte svi zajedno!!!![]()
Čestitke!!!!!
Čestitke od srca, uživajte u vašem malom Josipu !
Livija, čestitam od srca i radujem se do neba!
Nadam se da smijem korigirati naslov!
Cestitam novoj obitelji i zelim sve najbolje!![]()
Posljednje uređivanje od eva71 : 28.03.2010. at 17:39
Hvala vam svima tako smo sretni čok drago mi je da si kor naslov jer sad imam sina moj ponos tatina jabuka ,mamina dusa kad su nam u centru rekli da idemo vidijeti djete bojala sam se dakako će maleni reagirati ali kad sam vidila da mi pruža ruke u meni se nešto prelomilo sva je tuga nestala mm je od radosti počeo plakati. socijalna nas je pitala dali trebamo vremena da se odlučimo dali ga želimo mi smo se pogledali i glasno rekli NE a ona se nasmijala i rekla dobro i koji je vaš odgovor mi smo rekli ŽELIMO GA UVUKAO NAM SE POD KOŽU. tu smo kod udomitelja bili 2-3h sa malenim ,potom smo se vratili u centar i razgovarali sa timom i rekli nam što trebamo prikupiti od papira,a mi tužni što se moramo vratiti kući bez naše sreće
rekli su što prije prikupite papire i vratite se to će on prije biti vaš.
Isti dan smo se uputili kući putovali smo 9h došli smo jako kasno kući bio je četv , a ja sam već u petak uspjela sve prikupiti osim jednog papira koji se mora čekati do poned to mi je jako teško palo kad smo odlazili rekli smo mu eto nas brzo ljubavi mamina i tatina, tako da smo se u srijedu navečer vratili u mjesto gdje je maleni i ja sam se javila njima u centar da smo došli u slavoniju a oni da im je jako drago ida se vidimo sutra i dok smo obavili papirologijutek popodne smo uspjeli doći do udomitelja jer im je javljeno da ćemo doći popodne po njeg da smo mu mi sad mama i tata teško im je bilo ali i drago što će maleni imati mamu i tatu. Sutradan smo krenuli kući sa našim sinom svi kod kuće su ga željno čekali sad baku i dida obožava a mamu i tatu da i ne govorim teta mu je pojam . Itu počima naše novo razdoblj , razdoblje sreće i radosti a prestaje tuga zato sam i rekla da više nisam TUŽNA NEGO VESELA IMAM SINA!!!!!!!!!!!!!!!!
To je drage moje naša životna priča ......
Čestitke sretnim roditeljima, i cijeloj rodbini.
Pročitala sam cijelu priču , i baš sam sretna .....čestitke mami i tati od srca !!!
čestitam ti od srca.
u svakoj tvojoj rečenici se točno osjeća uzbuđenje.
mama livija ljubni svog sinka.
Drago mi je, Livija, da ste dočekali dijete u svom domu. Veselim se s vama.
Znam kako vam je, jer sam več 2 puta išla kroz to!
Livija, sada uživajte u svojoj sreći!![]()
Predivno, čestitke od sveg srca !!!![]()
Posljednje uređivanje od UmaBg : 29.03.2010. at 10:58
Čestitke od srca!
Iskrene čestitke i puuuuuno sreće!!!
Srecno! Suze mi u ocima, sad sam procitala od pocetka do kraja vasu pricu!
draga livija, potpuno si me rasplakala, citajuci tvoje postove ponovo sam prozivjela svoje najsretnije trenutke u zivotu od prije godinu dana, kada smo mi tako dobili sina od 10 mjeseci (bas kao i ti) znam kako se krasno osjecas sada, uzivaj i samo uzivaj sa svojim malim bebacem. ziv i zdrav vam bio, ljubi ga! koja sreca!!!!!!
Čestitam ponosnim roditeljima i naravno malom Josipu !
Prekrasna priča i neka ovo ne bude happy end nego jedan sretan i predivan početak vašeg zajedničkog života! Puno puno sreće svima vama i bezbroj pusica Josipu!
Čestitam Livija! Tako mi je drago da si pronašla svoju srećicu!
Čestitke draga Livija od srca, svima, cijeloj obitelji....Puse malom Josipu, uživajteeeeeeee u Vašoj maloj velikoj sreći
)