Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: hemeroidi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

rutvica, hvala, ali pomogne meni i ona najobičnija mast iz ljekarne. problem je u tome što se hemeroidi ne mogu izlijeciti, već se samo ublaze simptomi, pa se ponovno upale! meni zna "mirovati" i po godinu dana, a onda opet bukne. zato i želim ići na operaciju da se riješim toga za svagda.
    Posljednje uređivanje od kudri : 13.02.2017. at 11:43

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    rutvica, hvala, ali pomogne meni i ona najobičnija mast iz ljekarne. problem je u tome što se hemeroidi ne mogu izlijeciti, već se samo ublaze simptomi, pa se ponovno upale! meni zna "mirovati" i po godinu dana, a onda opet bukne. zato i želim ići na operaciju da se riješim toga za svagda.
    Nema rjesenja za svagda. I nakon klasicne operacije postoji velika mogucnost da ce se za odredjeni broj godina problem vratiti. Dal ce to biti za 3, 5, 10 godina... ne mozes znati, ovisi o puno faktora. Ali nije realno ocekivati da je to rijeseno zauvijek.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Nema rjesenja za svagda. I nakon klasicne operacije postoji velika mogucnost da ce se za odredjeni broj godina problem vratiti. Dal ce to biti za 3, 5, 10 godina... ne mozes znati, ovisi o puno faktora. Ali nije realno ocekivati da je to rijeseno zauvijek.
    Prema mojem iskustvu sudeci, operacija je ipak kudikamo bolje rijesenje, od svih ostalih. Ja sam bila na operaciji, klasicnoj, prije cca. 7 godina i od tada imam mir i normalan zivot.

Prije toga sam se mucila 15-ak godina, odgadjajuci do besvijesti operaciju koja mi je bila preporucena od strane specijalista. Iz postoperativne perspektive mogu reci da mi je to odgadjanje bilo jedna od najvecih zivotnih gresaka. Kada bih i morala ponoviti operaciju (a za sada nema nikakvih naznaka tome) ucinila bih to istog trenutka, bez premisljanja.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    zapravo ove nove tehnike koje se posljednjhi nekoliko godina koriste na operacijama riješavaju skroz uzrok nastanka hemeroida, pa je postotak izliječenja (bez recidiva) 99 posto!
    Posljednje uređivanje od kudri : 15.02.2017. at 15:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •