Ja ti samo mogu reci kako je trudnoca tekla kod mene. Prvi put sam bila na pregledu s 5 tjedana, onda je potvrdjena. I onda svaka 3 tjedna. Isla sam privatno. Vaginalno me pregledavala prva 3-4 puta i rekla da se tako bolje vidi nego obicnim uzv-om. Mene ti pregledi inace ne bole pa se nisam bunila. Onda mi je rekla od ne znam kojeg tjedna da je sad sve cvrsto zatvoreno i da od sada radi obican uzv. Ipak sam bila sretnija. Kako sam stalno imala iscjetke i peklo me dolje, jedno 2 puta me je pregledala i dala vaginalete. U 35. tjednu me nakon dosta vremena pregledala jer sam rekla da imam lagane bolove i zakljucila da sam prst otvorena i da do 37. tjedna trebam mirovati da ne bih ranije rodila. I onda sam krenula svakih par dana na pregled jer se beba sasvim spustila, ja sam se jos otvorila prst i dr. je provjeravala plodnu vodu. Rodila sam u 38. tjednu. Ne mogu reci da mi ti pregledi nisu isli na zivce ali s obzirom da su i utvrdjeni trudovi i da sam se otvarala bilo je realno da cu roditi ranije pa mi je bilo u interesu da me se cesce kontrolira zbog plodne vode. Samo da napomenem da ove zadnje kontrole svaka 3 dana dr. nije naplatila sto me se posebno dojmilo. Eto, ne znam da li sam nesto pomogla, samo sam ti htjela prenijeti svoje iskustvo![]()