ja se nadam da će se kod nas ti vaginalni pregledi definitivno prorijediti i nekako ko da ide prema tome, barem kod mog doca
- prva trudnoća - pregledi su trajali duuuuugooooo i normalno bili kod svakog posjeta. (sa time da sam još imala njih hrpetinu onih 5 dana što sam bila u bolnici zbog tlaka - jedno s drugim stvarno nema neke veze)
- druga trudnoća - pregledi su bili kod svake posjete dru ali su se definitivno skratili
- treća trudnoća - pregledi su i dalje rutina ali traju turbo kratko. doslovce 3 sekunde. predzadnji put sam brojala. ovaj zadnji put odlučila sam da vag pregled stvrano nije potreban jer se skroz dobro osjećam i rekla to dr-u. on mi je lijepo uzvratio sa smješkom: 'ako vi nećete da vas ja pregledam to je skroz u redu. imate potpuno pravo'
(ovi pregledi prije su i meni nekako bili ok jel sam se zavrtila u vrtuljak antibiotika i gljivica i neuspjele pa uspjele terapije).
i tak. bilo je mjerenje tlaka, težine, UZV kojim je na kraju zaključio i da sam skroz zatvorena i objasnio da se i to može procjeniti sa UZVom :shock: - za one sumnjičave doktore

. ovaj zadnji put odlučila sam da vag pregled stvrano nije potreban jer se skroz dobro osjećam i rekla to dr-u. on mi je lijepo uzvratio sa smješkom: 'ako vi nećete da vas ja pregledam to je skroz u redu. imate potpuno pravo'
Odgovori s citatom