RozaGroza ja bih ti rekla da odbijes vag preglede, ja ih u prosloj trudnoci nisam radila sve do 44. tjedna, dakle ne bi ga ni radila da nisam prenela. Ovde je takva praksa, dva redovna uzv-a i to je to, bez vag pregleda.![]()
RozaGroza ja bih ti rekla da odbijes vag preglede, ja ih u prosloj trudnoci nisam radila sve do 44. tjedna, dakle ne bi ga ni radila da nisam prenela. Ovde je takva praksa, dva redovna uzv-a i to je to, bez vag pregleda.![]()
Hvala vam cure, i mislim da cu definitivno odbit vag. preglede. Vadit cu krv redovno, i eventualno jos 1 ili 2 UZVa do kraja i to je to. Pogotovo necu nasjedat na ideje da mi je bolje u bolnici nego doma![]()
Do sad sam uvijek slusala doktore pa nije dobro zavrsilo, sad cu poslusat sebe.
![]()
Ps: ako su mi vag brisevi uredni bili prije 7 dana, dali svejedno moram vaditi i krv da se vidi dal postoji kakva infekcija ili da vadim krv za nekih 3 ili 4 tjedna?
Meni su ovde samo jednom vadili krvmozda je to ipak previse opusteno :/
frost prvotno napisa
![]()
Pa kako to mislis??Ocito je dobro, lijepo si vec u 37. tjednu, bebica je spremna i sad lijepo cekas da se jos malo zbuca i da da signal da je spremna za dolazak
ustvari navikla sam vec da me svi kritikuju osim mm-a i jedne drugarice.
i ja ti se uvek lepo ogradim.
ma da, luda sam, ko zna da li mi je to pametnoi onda me ostave miru hihihi...
tako da, eto ja prakticno bez vag. pregleda i sa 2 UZ dogurah do 37 nedelje (prvi UZ je bio da se dijagnostikuje trudnoca, a drugi kao pratilac trple testa-collor dopler) i to je to.
sad svi pitaju koliko je beba teska?!?! ja odgovaram..evo bas sad treba da idem da proverim hihi, naravno necu proveravati dok je ne izmere na vagi![]()
da dodam.. drugi UZ je bio u 20. nedelji