Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: zadnje ročište......nadam se

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zadnje ročište......nadam se

Dragi moji,

Prvo ročište smo imali 01.04. , u svibnju smo obavili CZSS, a danas u 10i15 ujutro imam zakazano ročište, 2. a nadam se i zadnje.

S obzirom da je razvod sporazuman, ne očekujem probleme, ali opet......nikad se ne zna.

Sretna sam jer će to sutra napokon sve biti iza mene, ali s druge strane, voljela bih da se nisam nikad ni udala i da još uvijek mogu idealizirati pojam braka kao što sam to nekad znala.

Činjenica da je to samo ugovor, između dvije stranke, koji se kao i svaki drugi ugovor, može i raskinuti..........ubija me u pojam......Do sada sam očito živjela u oblacima

Čovjek s kojim sam bila u braku, meni je sada potpuni stranac i pitam se koga sam ja to (i jesam li uopće) voljela.
    I sretna sam da više nije dio mog života.....i općenito, sretna sam, trenutno, kao što već dugo, dugo nisam bila..... pa ipak, zbog ovog danas imam gorak okus u ustima.....:?

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene su ta ročišta nekako bacala u preispitivanja. Bila su mi emotivno teška. Sama zgrada suda me je ubijala valjda lošom energijom koja se tamo nakuplja desetljećima.
    Iako nisam ni orala ni kopala, nakon ročišta (a bilo ih je....jer je uvijek nešto novo iskrsnulo) bila sam slomljena od umora.
    No došao bi drugi dan i opet bih bila u tračnicama.
    Izdrži sutra, prekusutra će opet kolotečina (koju ja jako volim, pa ju zato navodim kao pozitivnu).
    Ljubi prekrasniće.
    Pripremi se da će se loš osjećaj intenzivirati, ALI i proći.
    drš se!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

želim da se sretno razvedeš!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pratila sam tvoju priču i drago mi je što si sretna, zizi

želim da ti i ovi dani prođu što bezbolnije

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Re: zadnje ročište......nadam se

Citiraj zizi prvotno napisa
    .....i općenito, sretna sam, trenutno, kao što već dugo, dugo nisam bila.....
    Nedaj se...i vidis ko sto si sama rekla gore...to je najvaznije...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam skužila s bivšim dečkom (prije MM) da ništa nije odnosno ne mora biti za stalno

proveli smo pet godina zajedno, u tih pet godina smo svaki dan nas dvoje bili zajedno..bila sam češće i intenzivnije s njim nego s MM s kojim imam dijete

ja sam kod njegovih (koji su me obožavali) praktički bila ko doma

nakon što smo prekinuli još dvije godine nakon toga nisam mogla započeti rečenicu a da nije sadržavala ime dotičnog

a onda smo se sreli nakon koju godinu, slučajno, u klubu...ja sam se skoro srušila od uzbuđenja..pričali smo, i uzbuđenja je nestalo, skužila sam da smo - stranci..nevjerojatan filing
    ne možeš pet godine praktički disati bez nekog, a zapravo, u drugačijim životnim okolnostima, vas dvoje ste najobičniji stranci

sad znam kako su te stvari relativne..uopće nisam ogorčena, dapače, da mi MM napravi takvu svinjariju, mrzila bi ga jer bi mi se činilo da me izdao, ali bi opet vjerovala kako ljubav postoji i opet bi se zaljubila

a vjerojatno mi više ne bi trebale dvije godine da pređem preko svega...prvi put je najgore

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala cure

Sve je dobro prošlo, a najvažnije je da je prošlo.....

Bojala sam se kako ću se osjećati nakon svega, a zapravo se osjećam isto kao i prije ročišta. Izgleda da sam davno prihvatila činjenicu da sam rastavljena.

Sretna sam .... i baš kao što veli sofke.....shvatila sam da ništa nije tj. ne mora biti za stalno ..... pa trebamo znati prepoznati trenutke sreće i istinski uživati u njima....a što nam nosi budućnost.....to stvarno ne možemo predvidjeti.....i to je OK.

Pusa svima

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne bojim se ja za tebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •