upravo to. ne smije sjediti. sa tako malom bebom možeš se bez problema igrati dok leži na leđima ili potrbuške.majoslava prvotno napisa
krivo misliš. zamoliti nekoga da digne tvoje ruke u zrak pa probaj zakoračiti. vidjeti ćeš da ruke ostaju na mjestu a donji dio tijela ide prema naprijed, što nikako nije prirodan način hoda - znači, ako ga tako "učiš" ono će puno teže shvatiti da se hoda sa rukama ispred tijela i eto ti problem koji ćeš ispravljati mjesecima zbog svoje krivice.majoslava prvotno napisa
ovo mi je kao da mi kažeš da je dijete dovoljno kompetentno da npr. zaključi da čokolada u toj dobi nije dobra za organizam pa je odbije jesti;majoslava prvotno napisa
tim načinom razmišljanja stvarno štetiš svome djetetu.
upravo zato mislim da bi svakom roditelju (a pogotovo dedama i bakama) posjet fizijatru treba biti OBAVEZAN, kao npr. cijepljenje.
ponavljam što sam napisala: dijete nesmiješ posjedati, stavljati da stoji i slično, ono to mora napraviti samo. sa svakim takvim "učenjem" zapravo ometaš djetetov motorički razvoj da se razvija prirodno i u svoje vrijeme.

Odgovori s citatom