-
Baš mi se nešto ne spava večeras..
Mjesto radnje-Splitska bolnica,vrijeme radnje:-ne tako davbo da nebih pamtila svaki detalj
Sina sam zatrudnjela nakon 2 godien liječenja i inseminacija, prirodno, odradila super ugodnu i bezproblematičnu trudnoću..prenijela 3 dana s mekonijskom vodom završila na probijanje vodenjaka...i na suho rađala 14 sati, beba se niej spustila, otvorila se jednako od početka odnosno 2 prsta i završila na hitni carski..sve ovo odrađeno s dripom i sa konstantnim beskorisnim vrlo bolnim trudovima..bebač rođen sav modar a i bio je u lošem položaju pa dobio modrice na očima.
Druga trudnoća nakon malo više od godien dana,beba nošena jako nisko, posteljica zakačena za ožiljak od carskog,rubna placenta praevia...cijelu trudnoću bolovi na tom mjestu i opet prenijela 5 dana ali u bolnici zandje dane, jer su odlazili plodovi ovoji sa nekim suludim trudovima koji su se stalno ponavljali u istom ritmu dok jedno jutro me dr.V(sreća njegova da ga nisam našla kad sam ga tražila kasnije)mi spraši gel i dobijem luđačke bolove...a kako je beba bila jako nisko tiskanje i porod bez moje volje krene sa otvorom 5 prstiju...ne trebam naglašavat da sam se raspala uzduž i popreko ko lubenica...uz prolaps debelog crijeva i rupturu rodnice i cerviksa...preko 50 šavova unutra sa divljačkom epizitomijom vani a Sara je izletila u doslovce dva truda ,jedan divljački pritisak na stomak,nisam se ni snašla...uspavali me za čupanje posteljice odnosno kiretažu i još mi bahato kasnije mudro klimajući glavom s visine iskomentiraju :-vidite kako se može kad se hoće, a ne carski...kakav carski na takve bokove !!??
Sve ovo trajalo je 5 sati.
rezime..dvoje predivne obilate djece (oboje 3500 i 50 i 51)sugestija da više ne rađam..posljedice sadašnje zdravstvene mnogostruke...od spuštenog mjehura...stalnih bolova..priraslica na maternici i jajnicima...problema s probavom i najljepše od svega...sašili su me i iznutra i izvana kao vreću krompira..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma