Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Stalno moram piskiti....

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Stalno moram piskiti....

...ne vidim nista slicno pa eto ipak moram ovako...

mene vec dugo zeza to da nesmijem nista popiti,tj.kada kod popijem sok,vodu,kavu...(uglavnom bilo sta)...koda da istog trena prode kroz mene i moram ici na wc...bila sam kod doktorice i ona kaze da to nije nista....

vec mi je jako neugodno-doma mi je ok kada sam doma,,,pa cak me i doma izludi jer se ponoci najmanje tri puta ustanem za wc...a kada nekuda odem uvijek odbijam piti nesto jer znam da cu od jedne case soka ili bilo cega drugog morat otic par puta na wc,radije onda odbijem i budem zedna nego popijem nesto...

ima li tko takva iskustva o tome ili mozda znanje sto bi moglo biti???

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i kod mene ti je isto tako, ali se ja tješim kako mi bubrezi super rade
    popijem jednu kavu i obavezno moram tri puta na wc. ne bi da sam popila 2 litre, a ne običnu malu kavicu. :?
    isto je i s vodom, sokom, pivom.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

najgore mi je za pivu...volim si ponekad tu i tamo popitu casu (navodno zdrava je)...hehe ali u nikojem slucaju to nesmije biti navecer jer ni spavati necu...uzas

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Učestalo mokrenje može biti i simptom puno većih zdravstvenih problema primjerice šećerne bolesti. Ne želim plašiti, već predložiti da razmislite imate li još kakve simptome. A možda si samo prehlađena pa ti se to vuče duže vrijeme.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hm,hm...to duze vrijeme traje 3.5god...tocnije kada sam rodila...

kada sam rodila nakon nekih 4mj sam imala dosta tesku upalu mjehura,tada sam pila neke ljekove i nisam morala ici stalno na wc a cim sam prestala opet sve isto...bila sam kod doktorice i ona mi odbrusila da pijem manje soka...i sta da joj kazem vise?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da probaš s nekim čajem. Piješ li Uvin H?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma to je najodvratnije sto su mogli izmisliti od toga mi je samo muka....

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma vidi izbirljivice!

Daj probaj nešto slično. Čaj za mokraćne puteve imaju valjda svi "travari", znam da ima Suban, vjerojatno i Čeliković.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

he-he...pa i jesam malo izbirljiva...ali daj priznaj da taj uvin zbilja odvratan???
    ova dva koja si napisala dali su i oni tako bljak ili...???

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma je, taj Uvin je odvratan, ali znaš kak se veli - za silu je vrag i muhe kosal. Ne znam kakvog su okusa ova dva, nisam ih pila, nego pretpostavljam da ga ti proizvođači imaju. Vjerojatno isto odvratnog.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj,zar nemogu i za nas pisance izmisliti nesto fino???? 8)

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja imam sličan problem.. stalno moram na piškenje..
    neki dan sam dobila nalaz hormona s VV .. Inzulin je dosta ispod normale Negdje sam pročitala da je to jedan od simptoma dijebetesa..

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da tocno je to u vecini slucajeva...a kod mene ni sama neznam jer me doktorica odbrusila...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Učestalo mokrenje može biti i simptom puno većih zdravstvenih problema primjerice šećerne bolesti. Ne želim plašiti, već predložiti da razmislite imate li još kakve simptome. A možda si samo prehlađena pa ti se to vuče duže vrijeme.
    E ovako su mene uvijek "plašili" odnosno govorili ti sigurno imaš šećer, odi kontroliraj.
    Em pijem puno vode i na tašte komotno i bez problema mogu popiti vodu, em što sam stalno na wc-u.
    Ali ja sam skužila da je to povezano onaj ko puno pije naravno da mora ići i puno na wc.
    A što se tiće povezanosti toga i šećerne bolesti to kod mene nije slučaj. Kad god sam vadila krv uvijek šećer uredu.
    A pogotovo su me u trudnoći ispikali i baš su mi mjerili šećer svakih nekih 2 sata i sve 5.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kod mene nije situacija da puno pijem pa da od toga letim na wc vec to da cim popijem casu necega tada vec letim na wc-koda da prode kroz mene...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nikad mi nije palo na pamet da se radi o niskom inzulinu zato što od kad znam za sebe imam upale mjehura i bubrega..
    (zbog spiralnog bubrežnog kanala- jako sam osjetljiva.. tj. spopadaju me malo malo bakterije) uglavnom kad se jako pazim sve je po kontrolom- upala nema ..
    I onda zadnje dvije godine se upala preselila isključivo na mjehur.. Stalno pijem brusnicu, pa uvin h.. a svejedno stalno moram piškiti i kao da imam upalu.. kad ono Inzulin :shock: :shock: u utorak idem na VV vidjeti kakvu ću terapiju dobit..

Vjerujem da neki idu puno piškiti zato što piju puno vode..to mi je logično da voda mora van..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •