-
"Bijeli" sirup
Moja Emilija hoće piti samo "bijele" sirupe. Znači prolaze bezbojni, bijeli, žučkasti i sl. Problem su nam sirupi za snižavanje temperature. I Lupocet i Panadol su ružićasti. Ima li neki "bijeli" za snižavanje temperature? Koji koristite?
Znam da postoje čepići, ali pitam za sirup.
-
dalsy je naranđast... ne znam da li vam to dolazi u obzir...
-
Mislim da je Ibuprofen baby proziran.
A da pitaš u ljekarni?
-
Pitala sam u ljekarni, ali mi je žena rekla da su svi pakirani u smeđe bočice i da ona ne zna koje su boje. Zgodno, ne? Pa sam onda zvala kumu, znala sam da njena mala pije Panadola, ali je i on rozi.
Ali mogu vam reći da sam danas ujutro uspjela dati Panadola. Stavila sam ga u plavu plastičnu žlicu i voila. (Mali je problem što nisam mjerila, nego sam davala od oka, hm, nisam znala da će mi uspjeti
)
-
Daleron (paracetamol od Krke) ti je prozirno-žućkast, a ima i Medu na kutiji, moglo bi upaliti!
Ja sam nedavno imala istu potragu, ali nama je problem bila kutija i ono što je nacrtano na njoj
-
Ibuprofen je onako krem bijele boje, ako koga još zanima. Slučajno sam naletila na temu, pa eto...
-
ja sam koristila lupocet i panadol baby ali sam odustala jer nije bas najbolje djelovalo...
doktorica mi je prepisala jednom PARACETOMOL Jadran sirup-on je prozirne boje i ima prirodnu aromu naranče....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma