ja sam mama, normalna mama. bar tako mislim....prestala sam raditi prije dvije godine i posvetila se klincima i domacinstvu. pokusavam to izgurati sama uz pomoc muza. puno vremena sam s djecom i to gledam kao nesto jako pozitivno i kao veliku prednost u danasnje vrijeme. igram se s njima skoro pa uvijek kad to zazele, izlazimo van, druzimo se sa drugom djecom, citamo, crtamo, glupiramo se, pjevamo, plesemo....a s druge strane volim kad mi je kuca uredna, roba oprana i ispleglana, a rucak u 95% slucajeva zdrav i raznovrstan. naravno da ne uspijevam svaki dan sve ono sto bi htjela, neki put mi fali popit kavu a da me nitko ne povlaci za rukav ili izaci sa muzem bez djece. nista extra, bar tako mislim. i bili mi sad u njemackoj posjetit nase i SVE, ali bas SVE njemice (izuzev sogorice ali ona je pola-pola, pa se ne racuna) s kojima sam gore pricala gledale su me kao da nisam normalna. ja djecu odgajam kao invalide koji nece biti sposobni brinuti se za sebe kad odrastu, zapostavljam sebe, negiram svoje ja, sto nikako ne moze biti dobro jer cu kad tad puknut. trbala bi ih vise ostavljat kod nekoga (naravno bilo koga) da izgrade svoju osobnost i samostalnost i naravno, najveci hendikep je taj da sam ja sebi UMISLILA da sam zadovoljan ovakvim zivotom.
i mislim ja o tome vec danima, pa pretjerujem li ja mozda!? ili je mozda posrijedi samo razlika u mentalitetu?
drage mame, dajte mi, molim vas, napisite koliko je za vas vazno biti sa djecom i posvetiti se njima dok su ovako mali kao i moji. nadam se da vas ima jos takvih slicnih meni, jer ove njemice, bas su me ubile u pojam.