Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Prvi pedijatrijski pregled

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Prvi pedijatrijski pregled

Uskoro cemo na prvi pregled kod pedijatra, s mjesec dana. Sto se tocno dogadja na tom pregledu, sto pedijatar glede, i jel'se obavlja i neko cijepljenje? :?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

prvi pregled kod pedijatra nema nikakvo cijepljenje.
    klinca se skine do pelene, nosas ga zamotanog u tetra peleni, a pregledava se tezina, duzina (visina) i opseg glavice, refleksi, kukovi...sve skupa ne traje dugo. najdulji je unos podataka. ponesi zutu knjizicu i otpusno pismo i papir sa HZZOa (onaj sto vrijedi kao zdravstven iskaznica) i to je to...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mislim da je prvo cijepljenje tek sa 2mj.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prvo cijepljenje je sa 2mj., za hepatitisB, onda opet s 3 a za dalje ne znam..

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

naša pedica je prvo bockanje obavila na pregledu s 2 mj. (docjepljivanje za hepatitis b i di-te-per - polio -influenza tipaB)

frendica je kod druge pedice i tamo je pri prvom pregledu (s 1,5 mj) primila jednu bocku, a drugu na drugom pregledu, s objašnjnjem da ne bockaju dijete isti dan dva puta

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo se cijepili sa 2 mj, sa 4 mj i sada ćemo sa 6 mj. I to smo sve uzeli ona cijepiva 6u1 koja se plaćaju i bolja. Nemamo nikakvih nuspojava. A cjepivo koje je primila sa 4 mj. nije niti osjetila, doslovno.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mjeri se dužina i težina. Gleda kukove, mjeri opseg glave. Našeg su bebača cjepili s mjesec dana (2.doza protiv hepatitisa B, prvu je primio u bolnici). Ponesi tetra pelenu (služi kao podložak za bebača), a ponesi i pelenu za presvlačenje u slučaju tekuće problematike
    Ja sam trebala i kopirati i otpusno pismo iz bolnice za bebača i dati pedijatrici. Naravno onu žutu knjižicu sam zaboravila ponijeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •