Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Jaka bol na desnoj strani

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Jaka bol na desnoj strani

Drage cure molim pomoć!
    Ovaj ciklus prošla sam svoju prvu stimulaciju Klomifenom od koje smo dobili samo jedan folikul na lijevom jajniku. 14 DC sam primila prvu štopericu, a 15 DC sam imala svoj prvi AIH. Dan nakon toga počela sam sa utrogestanima. Sve je prošlo bezbolno, školski i bez ikakvih nuspojava.
    Međutim 5 dan nakon AIH osjetila sam grčeve kao pred M, a onda me počeo tupo boliti desni jajnik na kojem nije ni bilo ovulacije.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nadala sam se da ja to samo umišljam i da će proći, ali bol je sve jača i neugodnija.
    Danas mi je 8. dan nakon AIH i već me boli i bubreg, leđa, čak i noga, ali samo desno. Osjećam kao da mi je tijelo podjeljeno na pola - lijevo sve ok, a desno umirem?!?
    Ima li netko slično iskustvo?
    Sutra ipak idem na uzv jer ne mogu ustati od bolova.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Danas mi je 9 DC i ovo je potpuno isto što i ja proživljavam u zadnjih pet dana. Prošlu noć nisam mogla spavati od bolova u jajniku, a i temperatura mi je u prosjeku 37,2-37,4° i trese me danonoćno.
    Al, na žalost, nisam ti pomogla u odgovoru, meni su samo rekli da su to dobri znakovi. Mada nisam baš sigurna kad ovolko boli.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

temperatura je od utrogestana a bolovi mogu biti iz vise razloga

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nadam se da je sve u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se javiš

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Danas mi je ipak MRVICU lakše i to nakon što me gin. uvjerio kako to nije ništa ako nemam temperaturu i da je vjerojatno riječ o cisti koja će sama nestati.
    Sad mi nije jasno može li cista nastati na jajniku na kojem nije bila O (jer je prije štoperice nije bilo) i može li štoperica razviti cistu? Da li je to onda hiperstimulacija?
    Joj, nova sam u ovome svemu i puna pitanja i dilema. Uvijek se meni zalome neke čudne nuspojave!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

denny, nemoguce da je hiperstimulacija ako si bila na inseminaciji.

ako te ovaj vikend i dalje boli odi za svaki slucaj na hitno pa neka provjere sto se zbiva.

drzimo fige na rukama i na nogama za lijepu betu!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala puno, ja inaće trpim koliko god mogu samo da ne dođem u šake tim doktorima sa hitne, ali svakako ću otići bude li bol jačala.
    Ovo sve mi je malo skrenilo misli od čekanja bete, ne usudim se ni ponadati da bi ovolika bol mogla završiti trudnoćom. (iako bi to bilo predivno), i zato hvala na vibrama drage i puno sreće svima!

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

brzim ti fige da bude sve ok. ja sam prosla sve ko ti nezalost nije urodilo plodom jer sam imala cistu na desnom i to vecu od folikula ..
    na terapiji klomifena 100 mg sam imala temperraturu do 38 bilo mi je koma zatvorila se...
    bolove sam imala i ja i to u podrucju jajnika i grceve jake i ostre ko pred m
    nakon toga sam dobila m kokj je trajala 14 dana i nije htjela nikako stati pa sam pocela uzimati utrogestane da malo stane..
    eto nemam se cime pohvaliti..
    sad idem opet na aih i pijem samo 50 mg sad tih smetnja nemam.
    no kako bilo sretno ti

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala ti BLIZU i držim fige da ovaj put uspije!
    I ja već razmišljam o novom postupku, ali prvo ću provjeriti na uzv što se desilo u ovom. I ja imam temperaturu, 37.4 konstantno, niti pada niti se diže pa me baš zanima što se dešava. Ovo traje već tjedan dana, a menge još nema niti imam feeling da će doći.
    Baš su zbunjujuća ta ženska tijela!

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

da puna tajni i misterija...no nikad se nezna netreba nadu gubiti do zadnjeg..
    drzim ti fige..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •