-
Bol u trtičnoj kosti....(hitno trebam pomoć!)...
Molim vas da mi pomognete....ako imate nekih sličnih iskustava...
Imam 38 godina, rodila sam 2 puta. Prije 12 godina javila se iznenada jaka bol bez prethodnih naznaka, kao udar munje.
To je bol koja ide od trtične kosti, preko sinfize, do malog trbuha. Bol je tako intezivna da mi je čak mučno, i dok bol traje, nemogu se pomaknuti niti podnašam konverzaciju. Bol traje po 20 min. pa u razmaku od 2-3 min. , dolazi novi val boli, koji isto toliko po prilici traje. Samo pomoć mi je sjesti na petu, i pritisnuti trtičnu kost. Počela sam s pretragama proktološkim, jer sam posumnjala na debelo crijevo, ali pregled je pokazao da je sve uredu. Sugerirali su mi i krenula sam na terapije, ali mi je bilo još gore.
Nekoliko puta sam pregledana kod neurokirurga, napravila puno pretraga - MR , scintigrafija kostiju, itd.,
Na MR-u je samo pronađeno bulging diskova L4, L5.
Mišljenje neurokirurga je da ta diagnoza ne izaziva tu bol, tražila sam i mišljenje od drugog neurokirurga koji se isto slaže sa mišljenjem prvoga.
Primila sam blokadu direktno u kičmu ali nije bilo poboljšanja. Bila sam i na lječenju u Biogradskoj ortopedskoj bolnici, 12 dana, ali ni od toga nije bilo poboljšanja. Neurolog u Beču je isto rekao da uzrok boli nije od kralješnice, nego da tako reagiram na stres. :?
Stvarno više neznam kome da se obratim, zato vas molim za pomoć, jer teško to izdržavam i s godinama prag boli sve više pada.
Stvarno mi je teško, nemogu pronaći rezultate za moju "bolest"
Pozzdrav svima i želim vam puno zdravlja.
-
Znam da mozda zvuci cudno ali pokusaj se jos jednom javiti neurologu. mozda se u meduvremenu nesto promjenilo ili pomaknulo pa se sada moze i vidjeti. Ovako bez iakvih naznaka na MR-u ili CT-u tesko je dati dijagnozu ali mozda barem dobijes terapiju. Naime postoje centri koji se bave lijecenjem boli pa onda ako vec i ne nadu uzrok, barem lijece posljedice. Nema razloga da patis uz danasnje mogucnosti terapije.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma