SnješkaM prvotno napisa
Kao što tema kaže- napišite iskustva prvog i drugog (možda i trećeg) carskog reza. Naime, ono što me zanima je to što sam ja puno bolje prihvatila i "izdržala"- ne znam kako se izraziti- drugi nego prvi carski rez. Ali doslovno, bili su mi neusporedivi. Ne mislim pritom samo na neke izmjene u rodilištu i činjenice da sam bebu dobila odmah itd itd... već na fizičku neusporedivost. Radi se o tome da me stvarno drugi put nije boljelo ništa, da nisam imala kateter imam feeling da sam se odmah mogla ustati. Naravno, dobila sam ja lijekove, ležala sam, ali sam se super osjećala. I psihički i fizički. Mogla sam odmah bebu hendlati po krevetiću, prebaciti ga u kindrebetić pokraj kreveta...drugi dan se ustala bez pol frke, da mi se nije malo vrtilo, ne bih ništa niti znala da je bilo. E, sad meni stvarno, ali stvarno, nikako nije jasno, kako je sad to tako ispalo. U čemu je fora?? Zašto?? Daj se javite. Jel stvarno drugi toliko lakši ili sam ja imala neku sreću? Ako je tako- kako je onda sa trećim :?
Idem na treće bez razmišljanja!
Mislila sam jedno vrijeme još u bolnici, da je to sad zbog ovog razmicanja mišića (u prvom su mi ih rezali i baš mi je bilo teško-ali kad sad ovo usporedim- nevjerojatno), dok mi u sobu nije došla cimerica koja je sad, sa ovim razmicanjem mišića, bila poput mene na prvom carskom. Jedva se micala. Dakle, nije to...