Roza samo idi, predivne su im, teško je izabrati. Ali, ti imaš mjesta, pa se možeš raspištoljiti. Da se pohvalim, i sada ima rascvjetalih ruža.
Kosjenka, ne znam u kom si kraju, ali ruže se sade u jesen. I voćke. Bar tako uvijek radim i sve raste. Ruže stablašice su skupe i osjetljivije. Ako imaš volje i vremena (2-3 godine) kupi bilo koju čajevku i reži ju da napraviš stablo.Puno jeftinije i veće uživanje gledati svoje kreativnosti dijelo.
Gledala sam taj Kornelijin prilog. Moraš uzeti dublju vazu, barem br 35 ili 40. Lukovice slaže u tri sloja. Mislim da su bili zumbuli, narcise i tulipani, ali red sam zaboravila. Ja ih slažem tako da oni visoki budu u sredini, pa prema van niži. Naravno slojevi moraju biti koncentrični, inače se previše guraju. I nema ljepšeg nego kad počnu izlaziti u rano proljeće, kad još nema ničeg zelenog. Ove godine sam našla lukovice narančaste boje. Kakav će to biti prizor! Ako do onda naučim stavljati slike, pohvalit ću se.

SikaPika ja zijevalice i neven sijem direktno u vrt i oni se šire ko korov, predivan korov.

Moja mama sada sije i špinat, kaže da je tako bolji u rano proljeće.