-
flopice, to je zaista avantura, i meni se moje čini malo (90 kvadrata), a onda opet, treba sve to raditi (budući da nemam od nikoga pomoći, MM bi kao nešto htio, ali nema pojma pa bi mi bila muka gledati ga u bašči)
u svakom slučaju, uvijek možeš popunjavati rupe pa između kupusa posaditi salatu, uz paradajz korabicu i poriluk, pa celer, između krumpira špinat, pokoji luk uz gredicu mrkve, uz kukuruz visoke mahune ili grah... osim toga, mješovite kulture su super korisne, jedna drugu štite od nametnika, prave si hlad...
stavi pokošenu travuz između pradajza, paprike... svega posađenog, samo nemoj predebeli sloj
Lirijana, koliko znam, s koprivnim gnojivom se ne bi smjele zalijevati biljke koje same proizvode dušik - grašak, mahune, mislim čak ni špinat
provjeri u knjizi Bio Vrt, pogledaj ovdje, mislim da se može skinuti i u pdf-u
ja sam danas zalila kupus, kelj, korabicu, paradajz, papriku, mrkvu, peršin
inače, preksinoć sam se tako zeznula da sam zapravo smiješna sama sebi
naime, kolegica s RTL-a me nazvala i pitala može li me snimiti malo u bašči i nešto kratko pitati o mrazu i ja pristanem (znam kako je teško naći sugovornika)... da nije bilo toga, ne bih ni znala da će možda mraz
i onda ja, pametna, to večer prekrijem paradajz tankim vrećicama i zeznem stvar... ispod se kondenzirala vlaga, ostala na biljci i lijepo ga mraz ofurio, da nije bilo toga, ne bi... povrću u susjednim baščama nije ništa...
danas sam sve zalila koprivnim gnojivom, no mislim da bi mi pametnije bilo ofurene sadnice izvaditi i posaditi nove
Posljednje uređivanje od SikaPika : 08.05.2011. at 01:46
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma