Stranica 7 od 33 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1644

Tema: Radovi u vrtu

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Nego koliko često gnojite tekućim gnojivima?
    Ja sam za sada napravila gnojivo od koprive i sad malo tražim čime bi još mogla ojačati biljku, nabasala sam na špricanje paradajza mlijekom ali nije mi jasno kada se biljka šprica.
    Preslice, gavez, luk..od čega pravite gnojivo?
    To sam i ja htjela pitati za gnojivo.
    Ja sam dosada jednom zalila koprivom, no nakon toga je pala kiša pa se vjerojatno i ispralo.
    Sad čekam da prođu ove najvljivane kiše pa ću onda ponoviti.

Za mlijeko sam čitala u knjizi Bio vrt, mislim da je omjer 1:6 (jedan mlijeka, 6 vode).

Tražila sam Agrovit u Pevecu i BAumaxu, nemaju. MOrat ću još nazvati poljoprivredne apoteke (u nekima nemaju), ako ne, naručiti preko neta.

Daisy@, i ja imam dvije vrste pradajza. TAj krhki je, mislim, volovsko srce. I meni je taj manji čvršči, no drži se.
    Dobro bi im došlo koprivino gnojivo.

Nadam se da ću ovaj tjedan postaviti kolce uz paradajz.
    MOram posaditi i još kupusa, kelja i korabice jer oni koje sam sadila sam usadila preduboko, jadničci, srce sam im prekrila zemljom. Već je bila večer i kasno, a ja radila na brzinu.

Moram presaditi i salatu, još malo paprike, paradajza gdje ima mjesta, posijati ciklu, možda malo repe.

U sjetvenom kalendaru sam vidjela da se blitva može presaditi, a ja svoju pregusto sijala. Jeste ju presađivale kada?

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja presađivala ciklu i mislim da je to manje više isto, kad ima jedno 4-6 listova samo treba za kišnog vremena i biti jako brz jer su osjetljive, odmah se objese, ali ipak se većina ulovila.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam presadjivala spinat i uhvatio se. zalij zemlju gdje ces ih presaditi, dok ih vadis stavljaj ih u vodu i kada presadis, dobro zalij.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

koliko treba mrkvi da nikne? jesam nestrpljiva ako čekam samo 10-15 dana?
    kod nas je pala fina kiša, danas sam namjeravala ići prskati lisne uši otpšinom duhana...
    to je jedino što mi je trenutno dostupno, jel neko probao?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mrkvi treba duže da nikne, mjesec i više. Zato sam i odustala od nje. Zaboravim gdje je, a i mrkvice su minijaturne u mojoj kamenitoj zemlji.

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

danas sam namjeravala ići prskati lisne uši otpšinom duhana...
    to je jedino što mi je trenutno dostupno, jel neko probao?
    radi, radi

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Gdje nabaviti duhan?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja to za cigarete kayžem "duhan", smrvila sam 5 u posudu sa vodom,
    procijedit ću pa ću uliti u prskalicu i tako primjenirti.
    mrkva je znači spora, ma ja baš žarko želim mrkvu imati pa sam valjda nestrpljiva
    jer ne daje još nikakvog znaka...

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

flopica, jel mozes reci neki omjer za tu otopinu? imam suho lisce od duhana (prosle godine mm sadio)

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja to za cigarete kayžem "duhan", smrvila sam 5 u posudu sa vodom,
    procijedit ću pa ću uliti u prskalicu i tako primjenirti.
    mrkva je znači spora, ma ja baš žarko želim mrkvu imati pa sam valjda nestrpljiva
    jer ne daje još nikakvog znaka...
    I mene zanima omjer. Pretpostavljam da nije važna vrsta cigareta? Je li to dobro protiv usiju na ruzama?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moj je omjer odokativan, našla sam negdje na netu, ne znam točno gdje
    pet cigareta, navodno su one s većim postotkom nikotina bolje
    u 2 decilitra vode
    danas idem prskati pa ću vidjeti što će biti od toga
    a da vi sačekate, pa ako moje biljke prežive ...

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    a da vi sačekate, pa ako moje biljke prežive ...

ja sam inace jedna uzasna gotovanka, samo berem u vrtu, a sveki se muci tako da vas malo citam, pa onda njoj dijelim savjete. ali nije nesto odusevljena sa takvom vrstom pomoci

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravim gdje je,.
    Ha ha, tako i ja, zato sam si napravila plan bašče pa redovito upišem gdje što posijem.
    Neka mrvkva posijana prije dva mjeseca nije niknula. E nju sam prekopala pa posijala novu, kasnu.

DAnas sam brala grašak i prilično se šokirala.
    Još jučer je bio ok. Gledam ga i mislim si kako ću obrati dio za koji dan, a kad večeras, pogledam, a veći dio listova ŽUT kao i mahune. Zapravo, nisu požutjeli nego pobijelili. Pomislim, ajde, valjda od sunca, no kad sam pogledala malo bolje, na njima sam našla sitne, sitne žute crviće. Ma ne znam jesu li to uopće crvići, toliko je sitno, kao pola zrna maka. Ponašaju se kao crvići, gmižu, žuti su i grizu. Oni koji su mi ostali na ruci su me ugrizli.
    Odmah sam pobrala što sam imala, još je toliko i ostalo. Što li će s tim graškom biti, nemam pojma.
    Zalila sam ga večeras (do sada sam ga samo jednom zalila i stavljala malo drvenog pepela).

Ne znam SMIJEM LI uopće te okomine (mahune) staviti u kompost?

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam SMIJEM LI uopće te okomine (mahune) staviti u kompost?
    ja stavljam i uredno se razgrade kao i ostalo ( kod mene su kal. gliste, ali mislim da je svejedno)

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    ja stavljam i uredno se razgrade kao i ostalo ( kod mene su kal. gliste, ali mislim da je svejedno)
    mislila sam zbog tih sitnih crvića? ali oni će valjda još bolje razgraditi biljni otpad
    znam da se ne smije staviti bolesna biljka koja bi mogla "zaraziti" kompost pa onda dalje zemlju i drugo bilje koje će na njoj rasti

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ima i kod mene takvih crvica na grasku, ali malo pa ga neće stići uništiti prije nego dozrije. Ne znam sto tu pomaže.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

danas sam otkrila da je kupus koji je mm posadio zapravo karfilol, dobra vijest je da imam mladog karfiola
    Posadila sam još malo karfiola, brokule, kelja, celera, korabice, sad ću i kupus morat .
    Ja bi probala još jednu turu graška posijat. Jeste probale tako kasno sijat grašak, jel ima rezultata?
    Sveki mi se žali da joj je plemenjača napala paradajz, i sad bi da joj kupimo nekakog "otrova"...jel postoji neki bio lijek?
    Sika pika ja ne bi riskirala s tim crvićima u kompostu. No ja sam dosta neiskusna pa sam ziceraš u bašći.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

jel ima neko savjet protiv mrava na jagodama, izjedose mi jagodu cim se zarumenila. help!
    Posljednje uređivanje od cokolina : 27.05.2011. at 10:56

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

danas sam otkrila da je kupus koji je mm posadio zapravo karfilol, dobra vijest je da imam mladog karfiola
    Posadila sam još malo karfiola, brokule, kelja, celera, korabice, sad ću i kupus morat .
    Ja bi probala još jednu turu graška posijat. Jeste probale tako kasno sijat grašak, jel ima rezultata?
    Sveki mi se žali da joj je plemenjača napala paradajz, i sad bi da joj kupimo nekakog "otrova"...jel postoji neki bio lijek?
    Sika pika ja ne bi riskirala s tim crvićima u kompostu. No ja sam dosta neiskusna pa sam ziceraš u bašći.
    Za plemenjaču bi trebala pomoći modra galica, meni je lani pomogla za spasit paradajze, ali se ove godine vratila. I ja bih voljela naučiti više i tome.

Kod nas u primorju je prekasno za sijat grašak, ne znam za druge krajeve.

cokolina meni su mravi pobjegli iz kuće kad sam po kutovima posiupala sol, možda bi to pomoglo i na rubovima vrta??
    Naše jagode jede nešto što sliči na male puževe golaće, nemam pojma što je to.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

jedino što sam za mrave pročitala je da ih tjeraju lavanda i ružmarin pa sam ih posadila u jednoj ćoši
    provjerit ću još
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 28.05.2011. at 03:10

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam kupila od Bio Plantele organsko tekuće gnojivo VRT sa nekim algama. Piše da se razrijeđuje sa vodom i zalijeva svakih 2 tjedna. Što se tiče paradajza kod zalijevanja odmaknem malč i zalijevam tako da ni malo ne dotaknem biljku nego samo okolo. Jer ako vlaga dođe na biljku bolest će doći brzo s njom. Sada poslije kiše planiram napraviti uvarak od preslice pa da i to malo poprskam. Nije valjda prerano?
    Za sada se sve odlično drži, kuc kuc kuc...
    Kosili smo trimerom travu po vrtu i to sam koristila za malčiranje. Ali trimer dosta skaši tu travu i ona vrlo brzo legne i malča za kratko više nema. Poslije prošle kiše kada je zemlja bila onako vlažna popljevili smo s lakoćom dobar komad zemlje i presadili papriku, paradajz, kelj i cvjetaču. Pomalčirali i korova nigdje. A grašak smo pomalčirali prije pljevljenja i luda sam od korova. Izbija kroz malč i non stop posla. A od frendice sam dobila 2 bale sijena, onako fino izbalirano cijele travke. Odlično mi je to. S tim sam pomalčirala blitvu, peršin i mrkvu.
    Htjela bih staviti slike iz vrta, ali ne znam kako. Imam baš odličnih slikica. Ako može savjet.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ovo je meni najjednostavniji način za ubacit sliku:
    http://imageshack.us/?no_multi=1

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Evo slikica mog biovrta

Sva sreća pa imam divnog muža koji je profesionalac za računala evo mojih slikica

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ima tu starijih slika. Nisam novo slikala. Budem čim kiša stane. Ove gore tikvice nikada nisam plijevila. A i blitva na jednoj slikici nije bila plijevljena. Sada je malč dobio i grah i paprika i paradajz, cvjetača, luk po treći put domalčiravan. Još čekaju krastavci i dio kelja i cvjetače. Kako vam se sviđa? Jesam li ja to dobro?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Prekrasno! Mama, i ja bi tooo!

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

meni treba neko ekspresno rijesenje za mrave na jagodama; jer kasno mi je sad okolo nesto saditi ili slicno, dakle, nesto kao stavi pivo za puzeve ili slicno, tako mi treba protiv mrava nesto. sol ne mogu staviti na jagode, kipucu vodu isto ne, kad bi bar bilo neko prirodno sredstvo za spricanje od nekog bilja, kao sto ima kopriva za paradajz.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Lirijana predivne su slike, i poucne. Ali protiv ptavilla foruma je stavljanje slika direktno. stavi samo linkove na slike pa ćemo ih mi poklikati i otvoriti.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    meni treba neko ekspresno rijesenje za mrave na jagodama; jer kasno mi je sad okolo nesto saditi ili slicno, dakle, nesto kao stavi pivo za puzeve ili slicno, tako mi treba protiv mrava nesto. sol ne mogu staviti na jagode, kipucu vodu isto ne, kad bi bar bilo neko prirodno sredstvo za spricanje od nekog bilja, kao sto ima kopriva za paradajz.
    A ocat po rubovima vrta? To isto mravi ne vole.

Sto se radi s pivom i puzevima?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čokolina mislim da buhač tjera mrave, probaj si to izguglat.
    Lirijana prekrasno. Znači zalijevatI okolo, to nisam znala i ja zalijevam preko malča al´ moj malč je od nešto malo siromašno pokošene trave.
    Odoh ja sada posadit neven, navodno štiti krumpir od zlatica.
    Još kad bi imala vremena okolo ići tražiti preslicu i gavez, koprivu sam već istrijebila u okolici.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lirijana krasan ti je vrt i izgleda baš "profesionalno"!
    meni isto nekako brzo taj malč ode, doduše stavljam u tanjem sloju,
    samo sam na salatu stavila za probu deblje i čini mi se da super napreduje
    što se tiče paradajza, ja imam samo 6 kom. i ne znam kad i kako treba skidati one zaperke?
    Posljednje uređivanje od flopica : 28.05.2011. at 21:15

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    A ocat po rubovima vrta? To isto mravi ne vole.

Sto se radi s pivom i puzevima?
    hm, nekako se bojim oko jagoda s octom, jer oni su bas na samoj jagodi...ne okolo.
    pivo se stavi u plast. posudu i tu posudu utisnes u zemlju tako da je u razini zemlje, pa puzevi dodju posisati to pivo, vise ih ne zanimaju jagode....

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Čokolina mislim da buhač tjera mrave, probaj si to izguglat.
    kao sto rekoh, treba mi nesto brzo i efikasno? jesi mislila mozda da ubranim buhacem tjeram mrave, ne znam jesi me skuzila

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

da, mislila sam da napraviš sredstvo. Evo, malo sam posudila s jednog drugog foruma.
    Sredstvo za prskanje od Buhača

1 kg usitnjenog svjezeg bilja ili 100- 200 gr usitnjenog suhoh bilja, preliti sa 10 lit kipuce vode, te ostaviti pokriveno 20-30 min. Tekucinu procijediti, ostaviti da se ohladi i upotrijebiti.
    iljke koje mozemo iskoristiti kao pesticid ili gnojivo
    Biljke koje mozemo upotrijebiti kao biljni pesticid, gnojivo ili kao sredstvo za ljecenje nekih bolesti na biljkama.

-Bazga (sambucus nigra) –list- protiv biljnih usi, vrtne mušice i muhe

-Boražina (borago officinalis) –cijela biljka- protiv raznih vrtnih nametnika i kukaca

-Bosiljak (achilea millefolium) –list- protiv biljnih uši, vrtne mušice, muhe i moljci

-Buhač (chrysanthemum cinerariifolium) –cvijet- protiv komaraca, uši i grinja, muha i buha, zohara i mrava, paukova i stjenica

-Češnjak (allium sativum) –lukovica- protiv zelenih muha, biljnih usi, raznih biljnih nametnika a lijeci snijet

-Dragoljub (tropaeolum majus) –list- protiv biljnih usi

-Gavez (symphytum officinale) –list- gnojivo koje sadrzi dusik, fosfor, kalij, minerali, laijev karbonat (fermentacija)

-Hren (armoracia rusticana) –list- protiv trulezi

-Kadifica (tagetes patula) –cijela biljka- protiv glisti, crva, vrtnih kukaca i biljnih usi

-Kamilica (chamomilla recutita) –cvjetna glavica- lijeci trulez i pljesan a kao pesticid djeluje protiv biljnih usi i moljaca

-Kopar (anethum graveolenus) –cijela biljka- protiv trulezi, kao gnojivo sadrzi sumpor, kalij, kalcij, natrij, minerali a kao pesticid protiv vrtnih kukaca, raznih nametnika

-Kopriva (urtica dioica) –cijela biljka- kao gnojivo sadrzi zeljezo, dusik. Minerali, mikroelementi i kalijev karbonat. Takoder odlican kao pesticid.

-Lavanda (lavandula angustifolia) –cvijet i list- protiv muha i moljaca

-Lovor (laurus nobilis) –list- protiv žiđaca, buha, biljnih usiju, moljaca i vrtnih kukakca

-Maslačak (taraxacum officinale) –cijela biljka- kao gnojivo sadrzi bakar

-Metvica/ Menta (mentha piperita) –list- protiv biljnih usi, mrava, muha, buha, miseva i moljaca

-Odoljen (valeriana officinalis) –cijela biljka- kao gnojivo sadrzi fosfor i minerale

-Pelin (arthemisia absinthium) –list- protiv muha i moljaca, buha i usi, vocnih moljaca, vrtnih musica, biljnih usi, gusjenica.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Samo provjeri dali buhač može na jagode, ne znam izguglaj malo i kažu da su ta sredstva slabija nego ova kemija pa se treba ponoviti ..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cokolina, pa koliko ima tih mrava da mogu pojesti cijelu jagodu? Mislim da je najbrže potjerati mrave mlazom vode po jagodama. Vjerojatno se neće vratiti dok je jako mokro. Možeš li naći mravinjak(e), pa na njega djelovati?

Imaš za kupiti žute i bijele ljepljive ploče (Plantela) Ja ih stavljam na voćke i bobičasto voće. Porežem na više komada i zavežem za stabljike. Izvrsni su za zaustavljanje svih insekata, hodali ili letjeli. I nemaju nikakvo kemijsko sredstvo osim ljepila. Možda djeluje i za jagode.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Lirijana predivne su slike, i poucne. Ali protiv ptavilla foruma je stavljanje slika direktno. stavi samo linkove na slike pa ćemo ih mi poklikati i otvoriti.
    Ajoj joj, nisam znala. Budem ubuduće pripazila.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I meni u grašku par mravinjaka. U kući kada se to dogodi stavim cimeta i nestanu. Ne znam kako bi isto izvela u vrtu?!

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    cokolina, pa koliko ima tih mrava da mogu pojesti cijelu jagodu? Mislim da je najbrže potjerati mrave mlazom vode po jagodama. Vjerojatno se neće vratiti dok je jako mokro. Možeš li naći mravinjak(e), pa na njega djelovati?

Imaš za kupiti žute i bijele ljepljive ploče (Plantela) Ja ih stavljam na voćke i bobičasto voće. Porežem na više komada i zavežem za stabljike. Izvrsni su za zaustavljanje svih insekata, hodali ili letjeli. I nemaju nikakvo kemijsko sredstvo osim ljepila. Možda djeluje i za jagode.
    pojedose je bar pola, jadne neke ni ne zacrvene do kraja, a oni je pozvacu
    mislim da im voda ne bi pomogla, stalno je mokro oko njih, jer su prekrivene slamom (donji dio). Mravinjak moze biti bilo gdje, ne vidim nista zbog sloja slame.

ovo s plocama bi moglo upaliti...vidicu

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kosjenka, i kadifica i dragoljob štite od zlatice i drugih napasnika
    primjerice, na dvije strane gredice s krumpirom sam posadila kadifice i dragoljub i u tom kutu nema zlatica

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala Sika Pika. Ja sam to više preventivno posadila, kod mene nema zlatica.
    Zato je špinat bio pun lisnih ušiju, njega sam maknula(ionako je na izmaku), a ono malo što je prešlo na krastavce i paradajz planiram sutra koprivom pošpricat.
    Nego jel polijevate krumpir? Susjeda kuka kako ga mora polijevat jel se sad zameće,a mm i sveki tvrde da se en smije jel se tako boleštine na biljku mogu navući.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

iskopala sam tu jadnu, zbijenu mrkvicu, a šteta čak je uspjela i niknuti...
    sad sam preštijala cijelim komad i zasadit ću normalno, u redove brijem da će niknuti još
    inače, koprivom sam pošpricala kupusnjače, sad ću vidjeti za te uši.
    buhač sam jednom koristila ali nije otjeralo, mada mislim da sam ja napravila preblagu otopinu

i da, jučer sam ubrala prvu salatu! mljac

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kosjenka ja sam polila krumpir jednom ali jako malo, bila je užasna suša a on je tek nicao pa mi bilo žao
    a jučer sam prskalicom malo koprivom pošpricala, al stvarno tek toliko
    strah me da se plijesan ne navuče, a još sam full početnik pa ppuno stvari niz znam nit se usudim...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

je li mi prekasno za posijati mrkvu, kasnu?
    ovu koju sam proljetos posijala, valjda je samo trećina niknula
    kasnije sam poisjala još, ali nije niknula
    treba li ju zalijevati dok ne nikne
    baš sam ljuta

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj tako i ja sa rukolom, dio zalijevala nije niknuo, dio nisam isto tako nije niknuo. Meni se čini da kad zalijevam da samo stvorim tvrdu koru.
    Možda neke mokre krpe stavit da polako natapaju tlo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    je li mi prekasno za posijati mrkvu, kasnu?
    ovu koju sam proljetos posijala, valjda je samo trećina niknula
    kasnije sam poisjala još, ali nije niknula
    treba li ju zalijevati dok ne nikne
    baš sam ljuta
    ja sam nekidan posijala i živim u uvjerenju da će svakako niknuti!
    ne zalijevam jer pada kiša svaki dan

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure, može pomoć. Ja sam isto tek počela s vrtom, a mama i svekrva su više za klasični uzgoj pa nemam kog pitati. Imam juhu od koprive koja dugo stoji, jako smrdi i ja ju razrijeđujem i koristim kao gnojivo. Da li se ona može koristiti i kao pesticid po lišću ili je ta koja dugo stoji prejaka za tu namjenu?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne,za pesticid bi ju trebala upotrijebit od 12-24h. I najbolje bi bilo koristit mlade koprive.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala, ništa idem u berbu mladih koprivica onda! A jel vi prskate paradajz s mlijekom pomiješanim s vodom, pomaže li to išta?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajme ja se ne mogu riješit bubica na krastavcima i tikvicama, probala sam koprivom, duhanom pa opet koprivom i ništa. Buhača nemam, ne znam s čime bi još mkogla probat. Što se krastavaca tiče mislim da neće biti ništa od njih, najrađe bi ih sve počupala, ali tikvice su divne rodne i baš mi ih je žao prskat nekim "otrovima"

Stranica 7 od 33 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •