Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1648

Tema: Radovi u vrtu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, da vam se pridruzim...ovaj vikend bili na gruntu i evo rezultata: luk i cesnjak rastu, bob i grasak iznikli. spinat je iznikao i kako je krenuo kroz tjedan ili dva ocekujem berbu.
    posadili smo i paradajze i paprike, mozda je malo rano, ali smo odlucili eksperimentirati da vidimo kako ce se razvijati. uvijek stignemo popraviti kasnije..
    imala sam hrpu, ali hrpu bundevinih sjemenki pa sam na jednoj njivi samo njih posadila. ako im ova godina bude dobra, ne znam kuda cu s njima.
    posijali rotkvicu, persin, mrkvu, korabicu.
    mislim da je i blitva pocela nicati, ali to cu vidjeti tek za tjedan dana jer nisam oznacila pa nisam sigurna je li blitva..
    i tako....

voce isto cvate..

planiram jos napraviti rasadu brokule, karfiola, kupusa i kelja pa to presaditi kada nikne..

bas se svemu veselim

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Beti, ako šparoge ne ukopaš kako sam opisala, služit će ti samo ko dekoracija jer se kod šparoga jedu izdanci. Kad one dobiju listove, gotovo je. Bit je u tome da se dublje posade i da taj izdanak mora malo putovati do površine, jer ako je na površini, puštat će list.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, ako šparoge ne ukopaš kako sam opisala, služit će ti samo ko dekoracija jer se kod šparoga jedu izdanci. Kad one dobiju listove, gotovo je. Bit je u tome da se dublje posade i da taj izdanak mora malo putovati do površine, jer ako je na površini, puštat će list.
    Ali će vjerojatno bacati izdanke slijedeće godine, zar ne? One svake godine isponova niču.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •