Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
Nego koliko često gnojite tekućim gnojivima?
Ja sam za sada napravila gnojivo od koprive i sad malo tražim čime bi još mogla ojačati biljku, nabasala sam na špricanje paradajza mlijekom ali nije mi jasno kada se biljka šprica.
Preslice, gavez, luk..od čega pravite gnojivo?
To sam i ja htjela pitati za gnojivo.
Ja sam dosada jednom zalila koprivom, no nakon toga je pala kiša pa se vjerojatno i ispralo.
Sad čekam da prođu ove najvljivane kiše pa ću onda ponoviti.

Za mlijeko sam čitala u knjizi Bio vrt, mislim da je omjer 1:6 (jedan mlijeka, 6 vode).

Tražila sam Agrovit u Pevecu i BAumaxu, nemaju. MOrat ću još nazvati poljoprivredne apoteke (u nekima nemaju), ako ne, naručiti preko neta.

Daisy@, i ja imam dvije vrste pradajza. TAj krhki je, mislim, volovsko srce. I meni je taj manji čvršči, no drži se.
Dobro bi im došlo koprivino gnojivo.

Nadam se da ću ovaj tjedan postaviti kolce uz paradajz.
MOram posaditi i još kupusa, kelja i korabice jer oni koje sam sadila sam usadila preduboko, jadničci, srce sam im prekrila zemljom. Već je bila večer i kasno, a ja radila na brzinu.

Moram presaditi i salatu, još malo paprike, paradajza gdje ima mjesta, posijati ciklu, možda malo repe.

U sjetvenom kalendaru sam vidjela da se blitva može presaditi, a ja svoju pregusto sijala. Jeste ju presađivale kada?