Cure, evo i mene! Tjedan dana bez Interneta! Uf..

Ovo je divno, Beti, što si nam dala, i ja ću si to isprintat.

I kod nas je bilo kopanja, divno je bilo! Napravila sam s djecom njihove cvjetnjake, oni su sami odabrali cvijeće (sin plave maćuhice, i malo šarenog bilja, a kći - sve rozo, kako neobično, jelda ), i između njihovih gredica (sin je obrubio ogradicom iz vrtnog centra, a kći velikim kamenjem - divno je) smo je posadili dvadesetak šumskih jagoda i nešto pitomih. To je kraj vrtne ljuljačke tako ja zamišljam sretno djetinjstvo - trava, cvijeće, ljuljačka i kraj ljuljački - jagode

Malo smo i prekopali vrta, presadila sam svoju rikulu od lani, i svježu što je nikla, ali nije se baš primila, očito joj ne paše presađivanje, zasijala sam celer listaš (al čisto sumnjam... pa sam kupila i sadnice koje čekaju svoj red), kopar, peršin, matovilac, nešto graška. Imam još puno kopanja... al to je za gušt, pa se ne opterećujem.

Uređujem si i cvjetnu gredicu, ali kako mi trava raste kao luda, napravila sam kao šahovsku ploču od onih velikih betonskih kocki 25x25 i površine s cvijećem i grmovima. Obožavam ranunkule, pa sam ih kupila i posadila (takva poezija!) i potočnicu. JOš ću vincu minor, preselit coreopsis zagreb, zapiknut još neke dvjetnice i možda sukulente - i uživat. To mi je kraj stola na kojem pijem jutarnju kavu.