Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1648

Tema: Radovi u vrtu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Koje je najbolje stablo za debelu hladovinu? Voćke cemo zasaditi na drugu stranu dvorišta, tako da bi mi na ovoj strani odgovaralo, bilo kakvo stablo, ne mora biti sa plodovima. I ako znate odprilike cijenu već velikog stabla? cca 3-4m visine. Djeci tu planiramo staviti ljuljačke, pješčanik i tobogan, a to mjesto je cijeli dan na suncu.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prvi put u zivotu i ja krecem u povrtlare, gotovo nista o tome ne znam, ali imam veliku zelju. Tlo je spremno, sjemenje uglavnom kupljeno, zanima me nisam li zakasnila za npr.luk, feferone, spinat, krastavce, mrkvu, persin....to sve imam u vrecicama, sadnice paradajza i paprike cu kupiti na dan sadnje, znaci iduci tjedan. Koliko sadnica toga mi treba? Ne bi da sfali, a ni da mi bude pregusto. Molim odgovore vas koje znate, te jos koji savjet, prijedlog...sto bih jos mogla uzgajati, sto vecini vas uspijeva, gustocu i dubinu sadnje, kolicinu zalijevanja..... Eto, kome se da neka pise, zahvaljujem

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi put u zivotu i ja krecem u povrtlare, gotovo nista o tome ne znam, ali imam veliku zelju. Tlo je spremno, sjemenje uglavnom kupljeno, zanima me nisam li zakasnila za npr.luk, feferone, spinat, krastavce, mrkvu, persin....to sve imam u vrecicama, sadnice paradajza i paprike cu kupiti na dan sadnje, znaci iduci tjedan. Koliko sadnica toga mi treba? Ne bi da sfali, a ni da mi bude pregusto. Molim odgovore vas koje znate, te jos koji savjet, prijedlog...sto bih jos mogla uzgajati, sto vecini vas uspijeva, gustocu i dubinu sadnje, kolicinu zalijevanja..... Eto, kome se da neka pise, zahvaljujem
    nisam završila gornji post, najmlađi se bunio.. Uglavnom uspjeva sve gore navedeno, feferone i mrkvu nisam sadila nikad pa ti ne znam reći. I ja sam relativno friška povrtlarka Sve što sam navela u gornjem postu, zalijevam redovito, osim fažola. Najbolje ti je staviti gumu kap na kap (to ti je crijevo koje na sebi ima rupice na cca svakih 10cm, to spojiš na špinu i dovoljno ti je svaku večer pola sata, kad su baš sušna vremena možda malo i duže upaliti špinu i to se samo zalijeva.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Koje je najbolje stablo za debelu hladovinu? Voćke cemo zasaditi na drugu stranu dvorišta, tako da bi mi na ovoj strani odgovaralo, bilo kakvo stablo, ne mora biti sa plodovima. I ako znate odprilike cijenu već velikog stabla? cca 3-4m visine. Djeci tu planiramo staviti ljuljačke, pješčanik i tobogan, a to mjesto je cijeli dan na suncu.
    Ja obožavam kostilu, ali ne znam koliko brzo raste... Napravi debelu hladovinu, a mene osobno izgledom dosta podsjeća na maslinu, samo što je viša i gušća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •