Moja mama je odustala od povrtnjaka (ilovača je vrlo škrta) pa sam ja u proljece krenula njenim stazama, "poštihala", fino nahanila sa konjskim gnojem, u 10-ak rupa posijala neke bučkice i otisla na more. Kad smo se vratili, doslo mi je da plačem. Korova i trava je naraslo toliko da su neke bile više od mene. U procesu rasiscavanja džungle otkrila sam da je izraslo nekoliko biljaka bundeve ali samo jedna hokaido bučica je dozrelila. Nju smo već pojeli.

Sad sam krenula iz pocetka, "poštihala" i počela raditi gredice i odlucila da cu na proljece na pola povrtnjaka sagraditi okvire, pa da vidim kako te podignute gredice funkcioniraju. Između gredica bi rado napravila ciglene staze. U potrazi sam za nekim tko ruši neku svoju staru građevinu, pa da mi da da si odvezem ciglu.

U međuvremenu sam posadila salatu, poriluk i dvije vrste luka te posijala matovilac. Sad jos imam za posaditi 3 vrste luka i češnjak.

Rikol, peršin i ciklu imam u klijalistu.

Vidim da na ovom topicu ima iskusnih vrtlarica, sta se jos moze sada sijati/saditi vani direktno na gredicama?