Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1648

Tema: Radovi u vrtu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Za to su savršene! Ja ih postavila, ali zbog maleckog vrta po jednu na svaki korak.
    Kupila si nove ili stare? Ja sam gledala po oglasima, ljudi traze p 1-2 kn po cigli a meni treba dosta pa jos dok kupim pjesak da ih mogu posteno i ravno postaviti, bit ce mi to skupa stazica...

Kako se ponasaju na mrazu i pod snijegom?

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila si nove ili stare? Ja sam gledala po oglasima, ljudi traze p 1-2 kn po cigli a meni treba dosta pa jos dok kupim pjesak da ih mogu posteno i ravno postaviti, bit ce mi to skupa stazica...

Kako se ponasaju na mrazu i pod snijegom?
    Imam nešto starih. Nisam htjela kupovati stare, radije sam kupila nove. Neznatno su skuplje a vjerujem da će biti trajnije jer nisu skrhane nego cijele. Ja ih imam samo za koračanje, znači na pola metra do metar je postavljena prva od druge i tako redom.
    Zadovoljna sam s njima i na kiši i mrazu. Po snijegu ne hodam po njima, tek kad okopni. Kod mene su već 6 let. Nisam nasipavala pijesak nego samo utiskivala u zemlju jer nisam radila klasičnu stazicu. Imam postavljeno par cigli u 2 reda na početku gredice kao rubnjak. Meni je to idealna stazica i rubnjak. Volim ciglu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •