Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1648

Tema: Radovi u vrtu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Usi obozavaju lobodu i kamilicu, odnosno mravi koji uzgajaju usi. Neem-om se mozes rijestiti usiju. Dr google ce ti sve reci. Knjige o bio i eko uzgoju preporucuju sadnju kamilice i lobode bas u tu svrhu. I onda ih unistis skupa ss usima.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj suma prvotno napisa Vidi poruku
    Usi obozavaju lobodu i kamilicu, odnosno mravi koji uzgajaju usi. Neem-om se mozes rijestiti usiju. Dr google ce ti sve reci. Knjige o bio i eko uzgoju preporucuju sadnju kamilice i lobode bas u tu svrhu. I onda ih unistis skupa ss usima.
    Hvala ti puno! Nasla sam super clanke o neem ulju i kako djeluje i bas mi je to fascinantno. Jedino nisam nasla kako se neem zove na hrvatskom i gdje da ga kupim.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti puno! Nasla sam super clanke o neem ulju i kako djeluje i bas mi je to fascinantno. Jedino nisam nasla kako se neem zove na hrvatskom i gdje da ga kupim.
    I bazga se sadi u eko vocnjaku da privuce usi na sebe.
    http://www.biovrt.com/biovrtlarstvo-...-biovrtlarstvu
    Prah i ulje neema ima u biobio i takvim trgovinama.
    U poljoapoteci ina neemazal koji se koristi u eko poljoprivredi. Pitas kad dodjes. Mozda se zove drukcije od drugog proizvodjaca.
    Ja vec dulje vrijeme zelim istraziti sto je najjeftinije prah, ulje ili gotovi pripravak, ali nemam vremena :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •