Mislim da nije, idu one jako brzo sad kad je toplo. Vec za par dana bi trebala nicati. Natopite sjeme preko noci, pa ce jos brze.
Mislim da nije, idu one jako brzo sad kad je toplo. Vec za par dana bi trebala nicati. Natopite sjeme preko noci, pa ce jos brze.
Poštihala sam si jos par kvadrata IZVAN vrtne ograde, ono uzela sam od travnjaka i onda cu ih tu posaditi. Pa nek se prosire na travu. Jedino se bojim, kad se bude kosilo, da se i nih ne pokosi zabunom. Hm, morat cu jos malo prosiriti taj dio.
A vec sam sve skupa oko cijele ograde prosirila i sad mi pas krade one plasticne stapove na kojima mi pise sta sam posijala.
a sto sa korabicama? Znam da je vec jaako kasno i vidim da su mojoj frendici vec dovoljno velike za jelo, al sto mogu kad mi je sama priprema vrta i gredica trajala mjesecima. Slijedece proljece ce biti manje posla. Ima li smisla sijati korabicu sada i da li direktno ili u teglice?Imam malo mjesta na jednoj gredici gdje mi nije niknuo poriluk, pa bi ju tu mogla smjestiti.
Inace, moje povisene gredice su totalni promasaj. "zemlja" koja je isla u njih je uglavnom piljevina i to se toliko isuši da od sjemena nista, a sve drugo sto sam posadila rasadnice zaljevam doslovce dva puta dnevno. Morat cu sve isprazniti na jesen i dodati nesto u svaku gredicu i pomjesati i vratiti natrag. Jos ne znam sto ce to nesto biti. Stajski gnoj? Ova moja ilovaca koju imam prirodno po vrtu? Kupovne zemlje? Gredice su velike i ima ih 6, pa se sve bojim koliko ce me to opet kostati ako budem morala kupovati humus....
ne znam kako se zovu
https://www.flickr.com/photos/137194...7668437994185/
ali su me jako razveselile![]()