Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1648

Tema: Radovi u vrtu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nabavila sadnice rabarbare i bas sam sretna! Samo da ju ne pojedu puzevi ili neke zivine. Jest da vec tjedan dana od mucnina i mirovanja nisam usla u vrt ali morat cu uskoro trava je vec negdje narasla...
    Moram te pitati gdje si ih nabavila, ako nije tajna. Ne radi sebe, nego radi prijateljice koja je rabrbaru prvi puta jela u Engleskoj i zaljubila se i već godinama (da ne kažem skoro desetljecima) govori kako bi ju rado posadila a ne moze nabaviti sadnice.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Moram te pitati gdje si ih nabavila, ako nije tajna. Ne radi sebe, nego radi prijateljice koja je rabrbaru prvi puta jela u Engleskoj i zaljubila se i već godinama (da ne kažem skoro desetljecima) govori kako bi ju rado posadila a ne moze nabaviti sadnice.
    Sjeme se može kupiti online - evo, ovo sam doslovce prvo našla: https://lokvina.hr/shop/cijena/rabarbara

Aliiii treba ih posaditi u kućice, da narastu flanci i tek onda prebaciti u vrt. Ako klijaju na gredici, puževi će ih sigurno satrti dok su sitni. Trebaju biti visoki barem desetak cm prije presađivanja.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.06.2020. at 10:46

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Ima sadnica na njuškalu. Ja sam zadnj kupila u agro dućanu kod mene na selu nisam ni znala da imaju sasvim slucajno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •