Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 226

Tema: ucitelj thompson

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Uf, sad je i meni žao što nisam znala da je "anketa" pa sam nastojala biti fina i pristojna .
    I strašno mi je žao što moja kćer nije dobila taj famozni "anketni listić" (koji je kao legenda: svi pričaju, a nitko nije vidio). Mislim da bi bila...well...manje fina od mame. I djeca imaju svoje mišljenje o MPT. Nije baš uvijek najbolje.

MC, zbog tvojih postova žao mi je što ova priča polako završava. Ma kako se ti trudila pisati ozbiljno moram ti reći da si me nasmijala do suza

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najlakse je krivicu prebaciti na djecu - bas je to fora kad ih proglasavaju kompetentima po pitanju MPT-a

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme kako vam se samo da

svaki put kad se spomene MPT ista priča, uvijek ga isti brane i uvijek isti napadaju

pustite ga, zaboravite,
    ako ga bojkotirate pustite nek padne u zaborav,barem u vašoj glavi
    izvlačenje citata i njegovih pjesama neće vam pomoći, niti ćete time nekoga uvjeriti da je MPT loš, fašist,nacist ili nemampojmaštaviše

dokle god se po njemu pljuje određene skupine ljudi će ga glorificirati :/
    pustite ga zaboravu

ps. i ja sam ga nekad voljela čuti 8iako nema nikakve pjevačke sposobnosti) ali kad sam čula šta je sve pjevao, iskreno, naježila sam se

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa
    ps. i ja sam ga nekad voljela čuti 8iako nema nikakve pjevačke sposobnosti) ali kad sam čula šta je sve pjevao, iskreno, naježila sam se
    evo ti odgovora kako mi se da.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MC, avatar
    Kažu da je naučio djecu da moraju paziti na zdravlje zubi

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    MC, avatar

i kakvi će biti ako ne budu učili

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa da, primjerom

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa

i kakvi će biti ako ne budu učili
    ovo definitivno nije smajli koji ide uz to

super avatar emsa
    i ne, ne ulizujem se oporbi

ali, ako me sjecanje ne vara, to je iz reciklaze

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

MC, avatar
    A jel priložio i fotke "Prije" i "Poslije" ??
    Gric i Grec mogu u zaborav. Valjda nam sad slijedi slikovnica s MPT. 8)

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Gric i Grec mogu u zaborav. Valjda nam sad slijedi slikovnica s MPT. 8)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ali, ako me sjecanje ne vara, to je iz reciklaze
    je, je. nadala sam se da ga neću morati vadit' iz naftalina. al, avaj.

nego, tko će sa mnom na koncert mate bulića u cibonu ?! a70v, ovaj put bi ti mogla otići i nabaviti nam karte

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    nego, tko će sa mnom na koncert mate bulića u cibonu ?! a70v, ovaj put bi ti mogla otići i nabaviti nam karte
    e fakat bi sad mogla ja, kad si se ti tako polomila oko ovih karata koje nabavljamo

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MC, majicu, pretpostavjam, ostavljaš doma ovaj put

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

e fakat bi sad mogla ja, kad si se ti tako polomila oko ovih karata koje nabavljamo
    outsourcing, draga, outsourcing.

majica je za svakojake prilike. ajdee mate skupi prijatelje neka pocne narodno veselje nek se festa i neka se pije

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

samo da napišem da Radio Rijeka bojkotira Thompsona - nikad, ali baš nikad nisu pustili niti jednu njegovu pjesmu u eter. :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A Rijeka...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A Rijeka...

neprežaljena ljubav

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A Rijeka...

neprežaljena ljubav
    znala sam da ćeš se ti javiti
    evo, ako te tješi, nije sve baš tako ružičasto, uspio je napuniti dvoranu mladosti dva dana za redom, ja mislim.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

http://www.ucilica.tv/uc/Site/
    ... što se tiče same teme

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

"Zaključno iznosimo kako su naša višegodišnja nastojanja u animaciji djece za učenjem i za BORBOM PROTIV NEZNANJA, kroz mnoštvo akcija i projekata, ove godine bila inspirirana idejom kako je znanje najjače oružje kojim se može osvojiti (ili očuvati) zemlja."

pa ovo je ustvari pohvalno, no MPT, zaista, ni u kojem kontekstu, ne može s ovim biti povezan.
    a to da su djeca htjela mr. T.-a je

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    "Zaključno iznosimo kako su naša višegodišnja nastojanja u animaciji djece za učenjem i za BORBOM PROTIV NEZNANJA, kroz mnoštvo akcija i projekata, ove godine bila inspirirana idejom kako je znanje najjače oružje kojim se može osvojiti (ili očuvati) zemlja."

pa ovo je ustvari pohvalno, no MPT, zaista, ni u kojem kontekstu, ne može s ovim biti povezan.
    a to da su djeca htjela mr. T.-a je
    Sonja ni ne zna tko je on

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

10. Jedan dio reakcija javnih osoba odnosi se na pojavnost gospodina Marka Perkovića Thompsona, kao nositelja gore opisanih video poruka. Po raspoloživim javnim i službenim podacima nije bilo osnove za tretiranje video poruka koje bi isti snimio za djecu, štetnima.
    Možda je upravo ovo prigoda da se djeci i roditeljima jasno i službeno priopći preporučeni odnos prema gospodinu Perkoviću. Ako će doprinos Učilice biti i samo u tome otklanjanju dilema kod djece, smatrat ćemo kako je naš angažman imao smisla.
    a koji bi to matereti, "preporučeni odnos prema gospodinu Perkoviću" trebao biti ? :? jel se očekuje da poštujemo osobu koja pjeva "Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća"?

šta ti mislis ivana2 ?! jel treba poštovati ili osuditi ?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam ovo boldano shvatila kao pod******nje - u stilu, pitajte si primorca, ako može on, a što ne bi mogli mi. :/

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ps. i ja sam ga nekad voljela čuti (iako nema nikakve pjevačke sposobnosti) ali kad sam čula šta je sve pjevao, iskreno, naježila sam se
    To je bilo davno,
    sada svi znaju za to.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ps. i ja sam ga nekad voljela čuti (iako nema nikakve pjevačke sposobnosti) ali kad sam čula šta je sve pjevao, iskreno, naježila sam se
    To je bilo davno,
    sada svi znaju za to.
    al se prave i dalje blesavi.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a???
    ubilo vam ovo volju za razgovorom

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

uz ovu konkurenciju, skoro da bih i ja glasala za thompsona
    (not)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    uz ovu konkurenciju, skoro da bih i ja glasala za thompsona
    (not)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    a???
    vidiš kako si ti ovo ufino izvela ne bi li se rasprava rasplinila i provela kraju
    a konkurencija je jedna od žešćih koje sam vidila.

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    Citiraj Mukica prvotno napisa
    a???
    vidiš kako si ti ovo ufino izvela ne bi li se rasprava rasplinila i provela kraju
    a konkurencija je jedna od žešćih koje sam vidila.

Ma da puknes od smeha: link1, link2, link3.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

10. Jedan dio reakcija javnih osoba odnosi se na pojavnost gospodina Marka Perkovića Thompsona, kao nositelja gore opisanih video poruka. Po raspoloživim javnim i službenim podacima nije bilo osnove za tretiranje video poruka koje bi isti snimio za djecu, štetnima.
    Možda je upravo ovo prigoda da se djeci i roditeljima jasno i službeno priopći preporučeni odnos prema gospodinu Perkoviću. Ako će doprinos Učilice biti i samo u tome otklanjanju dilema kod djece, smatrat ćemo kako je naš angažman imao smisla.
    a koji bi to matereti, "preporučeni odnos prema gospodinu Perkoviću" trebao biti ? :? jel se očekuje da poštujemo osobu koja pjeva "Tko je reka, (gruba rijec) li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća"?

šta ti mislis ivana2 ?! jel treba poštovati ili osuditi ?
    Ja sam to shvatila ovako: budući da se Perković u velikom dijelu javnosti doživljava kao kontroverzan pjevač, a dio političara u sustavu vlasti se izjašnjava kao ljubitelji njegove glazbe, bio bi red da se ista ta vlast odredi prema tom pitanju. Ja se s time slažem, a još sam negdje na drugoj stranici napisala da je krajnje nepošten stav da se od Perkovića distancira kad treba pregovarati o koaliciji s Pupavcem a uoči krize koristiti ga za podizanje ljubavi prema domovini jer treba zamrznuti plaće.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Je li treba poštovati ili osuditi? Ne osuđivati čovjeka nego postupke tj. pjevanje tih i tih pjesama tad i tad. Utvrditi pjeva li ih još uvijek. Ako se utvrdi da ne pjeva i da je njegova sadašnja produkcija domoljubna u poželjnom smislu riječi, to bi trebalo tako i formulirati. U slučaju Učilice - uvjetovati da Perković, između ostalog, govori i o toleranciji, o tome da je Hrvatska domovina i građanima drugih nacionalnosti itd. Nisam to vidjela u Učilici, ali bilo bi loše ako Perković u njoj ne govori i takve poruke. Nadam se da govori :/

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Odvela nam Dalaj Lamu, ta sudbina kleta
    Odvela sa Tibeta priko bijela svijeta
    Ostala je samo jedna želja jaka
    Zapjevati pjesmu tibetskih monasa!!!!

Al' neka ned'o Buda, pa nas budu trebali
    Opet će se nad Tibetom gusta magla spustiti

za tibet spremni!

Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaa i opet hahahahahahahaaaaaaaaaaa

A lude žene!!! Predobra si!!!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Summer, Zdenka2, MC i druge... su rekle dovoljno i dijelim mišljenje...

Meni je pomalo muka od ovakvih stvari, pa izgubih potrebu da komentiram.
    potpis
    X i nekako mi se čini da bi ovu temu trebalo zaključati nije ovo takav forum, a i ozračje ove teme mi je malo van duha ovog foruma.
    Ustaštvo je bolesni pokret, ako nekima i nije ( što mi je :shock: ) nije mu mjesto ovdje.

Molim zaključati. Trošimo memoriju foruma beskorisnom raspravom. A cilj rodinog foruma je edukacija.
    Griješim?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tema je otvorena iako cesto skrece s glavne teme jer, mislimo da je stvarno vazno razgovarati o tome kakvim su sadrzajima nasa djeca izlozena u skoli i vezano uz skolu. za sve probleme koje djeca imaju u skoli cesto se odgovornost prebacuje na roditelje, obitelj...ova tema pokazuje da su za to itekako odgovorni i šira društvena zajednica i država...

iako, ako se bas nastavi totalno off...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    iako, ako se bas nastavi totalno off...
    ......ja kao moderatorica (mislim ti) ću se pravit da to ne primjećujem......

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neću

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

necu replicirati na ustastvo i fasizam kao ideologije mraka i uzasa...

upitat cu se moraju li nasa djeca dobivati "instat robu", proizvode "druge klase"?

imamo tamo topike sa projektima i djecom, proucava se paleontologija, crtaju se suncevi sustavi, zna se sve o dinosurusima....

a ovdje? jedan pjevac cija je muzika cisti sund i kic, bezvrijedna do bola, o tekstovima da ne govorim?
    jedan bivsi boksac i eko uzgajivac, koji je meni sasvim simpatican, ali kakve on ima veze sa temom?
    jedan glumac, takode simpatican, i prilicno "narodski", zar ne?

zasto o temi ne mogu pricati povjesnicari/ke, intelektualke/ci, antun tus kao covjek od faha, filozofi, slavoj zizek, pisci, novinari s pretenzijama upotrebe pameti, i svi ostali koji nesto smisleno i pametno ovom svijetu i buducim generacijama daju?
    ljudi koji zaista imaju sto reci?

zasto sve/ili puno toga sto je namjenjeno djeci mora biti kicasto, sladunjavo, pojednostavljeno do bola i liseno pameti i introspekcije?
    cega se to mi/oni bojimo?

vrlo cesto se na ovom forumu vode razne diskusije o smislu/besmislu krpica od h&m ili d&g. uzbune se duhovi, prste argumenti i protuargumenti....osobno... ako sadrzaj stima potpuno je svejedno (po mom misljenju) kakva firma "name" ili "no name" stoji na etiketi krpica koje nosi i dijete i odrasla osoba.

i tako potiho prolazi "brandiranje" puno toga za djecu i oko djece, nekim "brandovima" tipa magazin, thompson, zvijezde pjevaju i plesu, kinder lade sa eeextra vitaminima i kalcijem....

treba li jedna majica da bi bila lijepa i komforna biti puna medvjedica, llilifeea, didalina...itd?
    sto fali jednoj kvalitetnoj faber castell drvenoj bojici u odnosu na sve one bojice ukrasene micky mausom i slicnim?

treba li moje dijete pored sasvim dovoljno finih i kvalitetnih cokolada od 70% na dalje, bezvrijednu i drugoklasnu kinderladu?

treba li bilo koje dijete (osim njegove vlastite) uz postojece pametne, sposobne, suvisle, zene i muskarce koji ovaj svijet cine boljim i pametnijim, thompsona da im objasnjava bilo sto na ovom svijetu?

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

seni, cini mi se da ovo zavredjuje poseban topic puno zanimljivih pitanja si postavila.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja se slažem sa Seni.
    Samo ne znam što joj je trebalo da dira u kinderladu?!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mene istinski fascinira činjenica da nekom roditelju može biti svejedno ili drago da mu dijete na bilo koji način educira osoba koja nema nikakvog obrazovanja (na temu)?? Još se netko našao uvrijeđenim kad sam spomenula činjenicu da MPT zna o hrvatskoj povijesti--ništa. Ili se savršeno dobro pravi da ništa ne zna.
    I fascinantno mi je-ali uistinu fascinantno-da postoji netko ko pokušava uvjerit ljude oko sebe da je činjenica da na koncertu MPT 90 posto prisutnih nosi ustaška obilježja-SLUČAJNOST?! TO mi je uistinu zabavno, kud ne nose crne kape na koncertu Harija Rončevića-ja mislim da je i on bio u domovinskom ratu.
    Najzanimljivije od svega mi je-al zbilja-kad se tvrdi da je MPT zaslužan hrv. branitelj. Prekrasno. Zaslužni hrv.branitelji se liječe po psihijatrijama, voze u kolicima, hodaju sa štakama ili im majke i djeca nose cvijeće na grobove. MPT pjeva od 91. Pjeva i zarađuje milijune. Ili-bolje rečeno-dere se. Završi li barem koja stotina u rukama djeteta koje nosi cvijeće?

On nije potpora ovima gore. On im je-uvreda.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i meni je zanimljiv senin post. no, zar faber castell olovke i čokolade od 70% nisu dosta skupe za prosječnu hrvatsku obitelj ?!

Ja sam to shvatila ovako: budući da se Perković u velikom dijelu javnosti doživljava kao kontroverzan pjevač, a dio političara u sustavu vlasti se izjašnjava kao ljubitelji njegove glazbe, bio bi red da se ista ta vlast odredi prema tom pitanju.
    ivana2, donekle kužim, al me još uvijek zbunjuje pridjev "preporučeni" ?! :?

Molim zaključati. Trošimo memoriju foruma beskorisnom raspravom. A cilj rodinog foruma je edukacija.
    Griješim?
    griješiš.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ne znam ni sama, zanimljivo si to postavila seni, s jednim dijelom se slažem (vezano uz učilicu, svakako i najviše vezano uz zadnju rečenicu), ali opet nekako mi se čini da djeca moraju imati ono nešto dječije, pa pomalo i naivno, ako baš hoćete. s drvenom bojicom se može svašta raditi, npr. šiljati je do besvijesti da se prouči koliku hrpicu napravi šiljotina od jedne bojice. šteta kvalitete. a kinderlada je taaako slatka, za razliku od 70% lindt čokolade. a može se u nju i prst umočiti ili krišom žlicu. a i to je jako zabavno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kinderlada je taaako slatka, za razliku od 70% lindt čokolade. a može se u nju i prst umočiti ili krišom žlicu. a i to je jako zabavno.
    Više ne pričaš o djeci, čini mi se

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

svatko se češe tamo gdje ga svrbi
    potpisujem seni i krumpirić

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kinderlada je taaako slatka, za razliku od 70% lindt čokolade. a može se u nju i prst umočiti ili krišom žlicu. a i to je jako zabavno.
    Više ne pričaš o djeci, čini mi se

ne volim te tamne čokolade i gotovo. mm mi je donio neku 80-90%, kao te se polako cuclaju, pa užitak pa pravi okus čokolade. trudim se ja cuclati ih, ali užitka od nikud. gorko pa gorko. :/

krumpirić, potpis.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

seni, kao i uvijek, pun pogodak!
    mene gotovo da uhvati panika kad vidim ovo rastakanje osnovnih vrijednosti u našem (i ne samo našem, ali što ću kad mi je nabliže) društvu. MPT je samo majušni kotačić u cijeloj priči.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    necu replicirati na ustastvo i fasizam kao ideologije mraka i uzasa...

upitat cu se moraju li nasa djeca dobivati "instat robu", proizvode "druge klase"?

imamo tamo topike sa projektima i djecom, proucava se paleontologija, crtaju se suncevi sustavi, zna se sve o dinosurusima....

a ovdje? jedan pjevac cija je muzika cisti sund i kic, bezvrijedna do bola, o tekstovima da ne govorim?
    jedan bivsi boksac i eko uzgajivac, koji je meni sasvim simpatican, ali kakve on ima veze sa temom?
    jedan glumac, takode simpatican, i prilicno "narodski", zar ne?

zasto o temi ne mogu pricati povjesnicari/ke, intelektualke/ci, antun tus kao covjek od faha, filozofi, slavoj zizek, pisci, novinari s pretenzijama upotrebe pameti, i svi ostali koji nesto smisleno i pametno ovom svijetu i buducim generacijama daju?
    ljudi koji zaista imaju sto reci?

zasto sve/ili puno toga sto je namjenjeno djeci mora biti kicasto, sladunjavo, pojednostavljeno do bola i liseno pameti i introspekcije?
    cega se to mi/oni bojimo?

vrlo cesto se na ovom forumu vode razne diskusije o smislu/besmislu krpica od h&m ili d&g. uzbune se duhovi, prste argumenti i protuargumenti....osobno... ako sadrzaj stima potpuno je svejedno (po mom misljenju) kakva firma "name" ili "no name" stoji na etiketi krpica koje nosi i dijete i odrasla osoba.

i tako potiho prolazi "brandiranje" puno toga za djecu i oko djece, nekim "brandovima" tipa magazin, thompson, zvijezde pjevaju i plesu, kinder lade sa eeextra vitaminima i kalcijem....

treba li jedna majica da bi bila lijepa i komforna biti puna medvjedica, llilifeea, didalina...itd?
    sto fali jednoj kvalitetnoj faber castell drvenoj bojici u odnosu na sve one bojice ukrasene micky mausom i slicnim?

treba li moje dijete pored sasvim dovoljno finih i kvalitetnih cokolada od 70% na dalje, bezvrijednu i drugoklasnu kinderladu?

treba li bilo koje dijete (osim njegove vlastite) uz postojece pametne, sposobne, suvisle, zene i muskarce koji ovaj svijet cine boljim i pametnijim, thompsona da im objasnjava bilo sto na ovom svijetu?
    potpisala bi te, da se ne slažem s MC, da je sve ovo drugo šta si nabrojala prosječnom Hrvatu-SF. Pa složi ugodno s korisnim, ok, dijete ima boju, boja, ja imam 20kn više-za kavu. :/
    Ipak, prvi dio je svima dostupan, s time bi se složila.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma braniteljski staž (i neke "ratne zasluge") herr perkovića ne dovodim u pitanje (mada sve što o tome znam i nije nešto stoposto provjereno, premalo imam informacija da bih o tome donosila bilo kakav sud). no, moram reći da mu to svakako nije neki bianco check da si sve što poželi može dozvoliti u ovoj zemlji. nije jedini koji se borio, jelte. a na ostalo što je krumpirić napisala (i što potpisujem), dodala bih da mi lik nikad bio previše simpatičan jer jednostavno to nije moja furka i možda bi tu sve stalo na onoj poznatoj de gustibus... da nije zapjevao "jasenovac...". iako i sve ostalo upućuje na takav mentalan sklop, ajd de, ne mora, i sve drugo se može halaliti (ako je to nekome kao nešto jako bitno, ajd de), al ovo.. no way. tu prestaje moja tolerancije njegove netolerancije, tj. mržnje prema onome što se ne uklapa u njegovu (već ofucanu, jer toliko puta ponovljenu) predodžbu o ljubavi prema bogu, domovini i obitelji. stvarno se tu vodim za onom rečenicom: ako mrziš u ime hrvatske, onda si i ti protiv nje. i nema opravdanja i nema pomilovanja za osobe preko čijih usana su tako grozomorne riječi prešle. samo osuda, jasna i glasna, jer toliko su to grozne riječi da imam utisak da bi i šutnja i nezainteresiranost za takvo što značilo suučesništvo (s moje strane). barem u mom (moralnom) univerzumu.

(ujedno bi ovo bio i odgovor ivani2, jel treba osuditi)

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •